Fasolea verde, un aliment accesibil și iubit de români, contribuie la sănătatea inimii, întărește oasele și ajută digestia, susținând în același timp imunitatea prin aportul de vitamine, fibre și antioxidanți esențiali.
Fasolea verde, un aliment accesibil și iubit de români, contribuie la sănătatea inimii, întărește oasele și ajută digestia, susținând în același timp imunitatea prin aportul de vitamine, fibre și antioxidanți esențiali.
Specialiștii spun că fasolea roșie este leguma din grădina ta care e perfectă pentru românii diabetici. O poți consuma în mai multe situații, dar una singură te poate ajuta să slăbești. Iată cum
Balonarea și gazele intestinale apar atunci când alimentele greu digerabile, precum fasolea, ajung în colon și sunt fermentate de bacteriile intestinale. Iată cum poți reduce aceste probleme cu doar câteva ingrediente.
Alimentele de post pot fi benefice de consum, însă unele pot provoca probleme digestive, precum orezul, fasolea. Dar și soia. Există un aliment la care sigur nu te-ai gândit că-ți poate provoca gaze. De ce să-l eviți?
Leguma secretă pe care trebuie să o adaugi în ciorba de fasole. Ajută la digestie și îl ai în dulap. Despre ce ingredient este vorba și ce beneficii are pentru organism
Acesta e alimentul de bază pentru oamenii ce trăiesc 100 de ani. Cât de des îl consumă și ce beneficii are pentru sănătate?