Rovana Plumb: facem 180 km de autostradă. Specialiștii: maxim 45

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 12.02.2019 - 18:00
Inquam Photo

PSD își va respecta 25% din promisiunile în materie de autostrăzi.

SHARE

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, a anunţat, la dezbaterile din comisiile de specialitate reunite ale Parlametului asupra proiectului de buget al ministerului, că în acest an vor putea fi daţi in trafic 180 de kilometri de autostrăzi.

Asociația „Pro Infrastructură” spune că cifrele sunt exaggerate, iar ministrul minte.

„După Călin Popescu Tăriceanu săptămâna trecută, astăzi epidemia de minciună sfruntată vărsată de CNAIR și preluată fără niciun fel de filtru de "liderii" politici face o nouă victimă: Rovana Plumb, "ministrul" interimar al Transporturilor. La dezbaterea bugetului de stat, Rovana Plumb promite fără responsabilitate, fără rușine și fără să gândească: "Pentru anul 2019, vom putea să dăm în trafic în ceea ce privește autostrăzile 180 de kilometri."

Se promite inaugurarea inclusiv a unor tronsoane unde nici nu s-au început lucrările în teren, iar termenele contractuale de proiectare și execuție sunt de 19 luni (A3 Borș-Biharia), 24 luni (A3 Râșnov-Cristian) sau 3 ani (A7 Centura Bacău și DX12 Craiova-Slatina). Se va întâmpla ceva la final de 2019 când, EVIDENT, declarațiile sforăitoare de acum se vor dovedi că sunt doar promisiuni pentru naivi, dezinformări grosolane și minciuni gogonate? NU, NIMIC! Deoarece nimeni nu-i trage la răspundere pe acești indivizi care nu au pic de jenă sau limite ale bunului simț. Așa cum am explicat în 8 ianuarie (link: http://bit.ly/2HK5qyq), scenariul realist ne indică 43,28 km noi de autostradă în 2019, iar cel foarte optimist 69,18 km”, arată Asociația „Pro Infrastructură”.

Săptămâna trecută, Tăriceanu a susținut că vor fin finalizți tot 180 km de autostrada. "Compania de autostrăzi s-a angajat ca anul acesta să termine un număr record de kilometri, anume 180 de km de autostrăzi. Ei ne-au prezentat două categorii, categoria certă cu 180 de km și categoria cu risc de recepție, care este numai de 77 de km

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -