Platforma Dogeverse se pregătește de lansarea pe DEX (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 31.05.2024 - 17:11
Foto: techreport.com

Dogeverse este memecoin-ul care a înregistrat rezultate nemaipomenite în perioada de pre-vânzare. Prima etapă a criptomonedei se sfârșește pe 3 iunie. Timpul limitat ar trebui să motiveze investitorii timpurii să cumpere Dogeverse, până la listarea acestuia pe bursă.

SHARE

Proiectul Dogeverse poate fi o sursă de venit pasiv, dacă investitorii își mizează token-urile. Veniturile pasive pot înregistra o creștere de până la 44% pe an și vor fi oferite din cantitatea de recompense alocate pentru staking. Listarea pe piață a memecoin-ului vine odată cu multe evenimente favorabile. Ultimile zile înainte de listare reprezintă ultima șansă de a investi în pre-vânzarea unei criptomonede cu potențial enorm de creștere.

Cumpără Dogeverse

Poate fi Dogeverse următoarea monedă care va înregistra o creștere de 100x?

În două luni, proiectul Dogeverse a înregistrat peste 15 milioane de dolari, fiind doar în perioada de pre-vânzare. Acest rezultat atrage în continuare noi investitori timpurii, iar criptomoneda a devenit un adevărat concurent pentru alte memecoin-uri virale. 

Acum, un token $DOGEVERSE poate fi cumpărat cu 0,00031$. Prețul a scăzut în ultimile zile, dar va crește semnificativ odată cu listarea criptomonedei pe DEX. În ultima perioadă, prețul Dogecoin a crescut cu 188.893% de la cel mai mic rezultat, înregistrat în mai 2015. 

Pe rețelele de socializare se speculează că Dogecoin ar putea cunoaște o creștere a valorii de 100x. Creatorii canalului de YouTube Cilinix Crypto consideră că Dogeverse are unul dintre cele mai bune rezultate de pre-vânzare de pe piața crypto. Acesta ar fi un indice al unui potențial enorm de avansare a memecoin-ului pe piață. 

Suma adunată în pre-vânzare arată interesul sporit din partea investitorilor timpurii. Acest factor contribuie la dezvoltarea platformei și la facilitarea procesului de achiziție a token-urilor după listare. Totodată, suma adunată va furniza lichiditatea proiectului. 

Cumpără Dogeverse

Dogecoin - primul memecoin listat pe 6 blockchain-uri

Listarea memecoin-ului Dogeverse pe bursa descentralizată va avea loc pe 3 iunie 2024, la ora 10:00 UTC. Pe data de 5 iunie, la 10:00, investitorii își vor putea revendica token-urile achiziționate anterior. 

Platforma Dogeverse este prima criptomonedă meme care oferă posibilitatea investitorilor de a transfera token-uri între blockchain-uri, fără acțiuni suplimentare. Dogeverse este disponibil pe Solana, Ethereum, BNB Chain, Polygon, Avalanche și Base. Prezența memecoin-ului pe mai multe blockchain-uri concomitent sporește accesibilitatea și aduce un plus valoare imaginii proiectului.

Solana este blockchain-ul cu cele mai multe memecoin-uri, fenomen care se datorează profilului său cu costuri reduse. În comparație cu Ethereum, Solana deține taxe mici de tranzacție și viteză mare de procesare. În pofida acestor puncte forte ale blockchain-ului, 85% din token-urile Dogeverse au fost achiziționate pe Ethereum. 

Ethereum deține soluții de scalare Layer 2, Polygon și Base. Scopul lor este de a crește viteza și a reduce costurile pe blockchain. Prezența acestora oferă utilizatorilor o experiență plăcută pe platforma Dogeverse. 

Avalanche este un alt blockchain pe care a fost lansat Dogeverse și care reprezintă o adevărată concurență pentru Ethereum. Acesta are o viteză de 6500 de tranzacții pe secundă, făcând din Avalanche o platformă scalabilă. 

Datorită capacității platformei Dogeverse, de a „călători” prin mai multe blockchain-uri, dezvoltatori spun că mascota „Cosmo the Doge” ar putea face o vizită chiar și formației The Beatles. Dogeverse este platforma care tranformă orice achiziție sau transfer într-un proces ușor și confortabil pentru investitori.

Dogeverse este vedeta primăverii 2024

Pe paginile de știri crypto răsună tot mai des cuvinte pozitive despre proiectul Dogeverse. Cryptopotato, NewsBTC, Decrypt, Crypto.news și alte portaluri specializate informează despre criptomoneda care revoluționează spațiul memecoin-urilor. 

Dogeverse este discutat atât pe rețele, cât și în articolele cunoscutelor site-uri crypto. Tematica Doggie este în continuare în topul căutărilor, iar tot mai multe criptomonede cu această mascotă ajung în fruntea clasamentelor. Dovegeverse poate fi următoarea platformă care va înregistra rezultate remarcabile, iar investitorii timpurii nu ezită să urmărească evoluția platformei. Dogeverse este prezent pe X și Telegram. 

Memecoin-ul Dogeverse se află încă foarte puțin timp în etapa de pre-vânzare, iar doritorii de a investi în criptomonedă sunt îndemnați să o facă până la listarea acesteia pe burse. Investiția în $DOGEVERSE va oferi investitorilor șansa de a intra într-un univers aparte. În spațiul Dogeverse tranzacțiile se realizează mult mai simplu, iar informația necesară este mereu la îndemâna utilizatorilor. 

Cumpără Dogeverse

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te