VIDEO „Tovarășii” din umbră ai fraților Tate din secreta War Room. S-au vânturat prin România

DE Adina Mutăr | Actualizat: 11.08.2023 - 21:07
„Tovarășii” din umbră ai fraților Tate din misteriosul site War Room (imagine cu rol ilustrativ)-Foto: Twitter/WarRoom
„Tovarășii” din umbră ai fraților Tate din misteriosul site War Room (imagine cu rol ilustrativ)-Foto: Twitter/WarRoom

„Tovarășii” din umbră ai fraților Tate din misteriosul site War Room. S-au vânturat prin România. Intrarea costă 8.000 $. Din casa lui, la nord de București, unde a fost în arest la domiciliu până în august 2023, Tate postează despre War Room și celelalte afaceri ale sale.

SHARE

„Tovarășii” din umbră ai fraților Tate din misteriosul site War Room. S-au vânturat prin România. Zeci de mii de bărbați, dacă nu mai mulți, se înscriu la cursurile sale online pentru a face bani.

În ciuda faptului că a fost acuzat oficial în iunie 2023 de o serie de presupuse infracțiuni, inclusiv trafic de persoane, viol și formare de grup de crimă organizată, Andrew Tate rămâne extrem de popular. 

„Tovarășii” din umbră ai fraților Tate din misteriosul site War Room. Intrarea: 8.000 $

Popularitatea sa este susținută de camera sa secretă War Room.

Un bărbat, în opinia sa, are nevoie de „frați puternici pe care să-i cheme” pentru că „lupii singuratici nu sunt niciodată campioni”.

Pentru Tate, unii dintre acești „frați” sunt membrii seniori ai War Room.

„WAR ROOM Network ține viața mea complet în ordine în timp ce sunt deținut pe nedrept”, a spus Tate legiunilor sale de adepți în ianuarie 2023.

„Am frați în exterior care și-au asumat responsabilitățile mele.”

Cei care au acces la The War Room trebuie să trimită 7.979 de dolari fie într-un portofel cu criptomonede, fie într-un cont bancar.

Apoi li se cere să semneze un acord de păstrare a secretului. Cu toate acestea, unii au vorbit despre ceea ce au văzut acolo.

Citește și: VIDEO Cum au petrecut frații Tate după ce au fost eliberați din arestul la domiciliu în România

„The War Room este practic doar o grămadă de chat-uri Telegram”, a susținut un fost membru în mai 2023.

„Există o conversație pentru afaceri, o conversație pentru fete, pentru bani, o conversație pentru freelance, o conversație pentru fitness și toate astea."

Acești membri nu făceau parte din „elită”.

Citește și: Frații Tate sunt liberi, în București și Ilfov. Arestul la domiciliu, înlocuit cu controlul judiciar

În timp ce există membri care sunt mai deschiși în legătură cu asocierea lor cu War Room, Bellingcat a decis să se concentreze asupra unui număr mic de indivizi care au fost mai precauți în a-și împărtăși adevăratele identități.

Liderii din umbră ai Camerei de Război

Joule Sullivan/„Sartorial Shooter”, fost soldat în forțele australiene

Unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai War Room este un australian din Dubai, care poartă numele de „Sartorial Shooter”.

„Sunt aici pentru a-i reprezenta pe frații Tate și War Room”, a spus el la începutul unui interviu YouTube din iulie 2023.

El s-a prezentat ca soldat din forțele armate australiene care apoi „a intrat în lumea informațiilor”, care a lucrat în Orientul Mijlociu și Africa.

El mai susține că i-a întâlnit pe Tates după ce Andrew „a ajutat” cu o sarcină fără nume în România, iar apoi i-a mulțumit ducându-l la una dintre „facilitățile lui din Ucraina”.

„Am diverse facilități de antrenament de arme și tactici în întreaga lume.”

Miles Sonkin/„Iggy Semmelweis”, mâna dreaptă a lui Andrew Tate

Spre deosebire de Sullivan, un alt membru senior, apărut într-un  documentar Vice, a refuzat să vorbească în fața camerei.

Este un hipnotizator cu barbă cenușie, autodescris, care s-a numit „Iggy Semmelweis”, numele unui medic maghiar din secolul al XIX-lea.

În documentar, Semmelweis este descris ca „mâna dreaptă a lui Andrew” și „al doilea comandant” al War Room în spatele lui Tate.

Citește și:

Pe contul său de Twitter, care are peste 56.000 de urmăritori, Semmelweis promovează în mod regulat War Room, împărtășește conținut ce-i laudă pe frații Tate și retweetează conținut conspiraționist și de la extrema-dreapta.

La începutul anului 2023, pe Twitter au apărut afirmații anonime și neverificate care susțineau că Semmelweis era de fapt un american pe nume Miles Gary Sonkin.

Bellingcat a cercetat și a descoperit că Semmelweis părea să fie Miles Sonkin.

Jonathan Bowe, fost ofițer al Armatei SUA

În iulie 2022, Semmelweis a declarat pe Twitter că un utilizator anonim „@1stPriestWudan” a fost „mâna mea dreaptă încă din primele zile ale The War Room; făcând posibil mult din puținul pe care am reușit să-l realizez” și s-a lăudat cu faptul că „noile sisteme pe care @1stPriestWudan le-a pus aplicare, face ca War Room să fie capabilă să servească cu ușurință 10.000 de oameni”.

Bowe este descris pe pagina arhivată ca „un fost maior al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite și „instructor de aterizare pe gheață în Antarctica” care „supraveghează logistica și planificarea evenimentelor pentru Tate Ltd., organizând evenimente private în întreaga lume”.

O captură de ecran din documentarul Vice, „The Dangerous Rise of Andrew Tate”, îi arată la un eveniment War Room din Brașov, România, în august 2022.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te