VIDEO Cum au petrecut frații Tate după ce au fost eliberați din arestul la domiciliu în România

DE Adina Mutăr | Actualizat: 08.08.2023 - 17:21
Cum au petrecut frații Tate după ce au fost eliberați din arestul la domiciliu în România (imagine cu rol ilustrativ)ăFoto: Profimedia Images

Cum au petrecut frații Tate după ce au fost eliberați din arestul la domiciliu în România. Andrew Tate a distribuit un videoclip arătând escapadele din prima noapte după eliberarea sa săptămâna trecută.

SHARE

Cum au petrecut frații Tate după ce au fost eliberați din arestul la domiciliu în România, după ce au câștigat un apel.

Controversatul influencer și kickboxer Andrew Tate, în vârstă de 36 de ani, împreună cu fratele său Tristan, în vârstă de 35 de ani, au câștigat un apel pentru a-și părăsi locuința, după ce au petrecut luni de zile în arest la domiciliu, pe fondul unei investigații privind acuzațiile de trafic sexual.

Cum au petrecut frații Tate după ce au fost eliberați din arestul la domiciliu în România

Clipul de un minut și jumătate i-a arătat pe frați luând masa într-un restaurant luxos în aer liber cu un grup de bărbați, toastând pentru libertate, după care au plecat într-un McLaren violet și un Porsche argintiu, potrivit Daily Mail.

McLaren a fost proaspă livrat la complexul lui Tate de la marginea Bucureștiului săptămâna trecută, la scurt timp după eliberarea din arestul la domiciliu.

Andrew le-a spus reporterilor în afara casei sale că va fi „exonerat absolut” de acuzațiile de viol și trafic de persoane.

După cum au estimat surse din poliție, colecția de mașini a lui Tate valorează șase milioane de lire sterline când au fost confiscate la începutul acestui an.

La acea vreme, oficialii români au fost fotografiați remorcând mai multe mașini, inclusiv un Rolls Royce, un Porsche, un Ferrari, un Lamborghini și un Aston Martin.

După eliberarea din arest la domiciliu, Tate, fratele său Tristan și două românce se află acum sub control judiciar, o măsură restrictivă mai ușoară.

Un judecător are 60 de zile pentru a examina probele din dosarele cauzei înainte de a merge în proces, ceea ce ar putea dura câțiva ani.

Vorbind după verdict, Tate a declarat: „Toți cei care au repetat aceste minciuni și au raportat lucruri fără nicio dovadă substanțială vor trebui să analizeze în ei înșiși de ce decid să încerce să distrugă viețile oamenilor doar pentru opinii.”

Andrew Tate se „jură” că nu a greșit cu nimic

Autoproclamatul misogin a continuat: „Nu am greșit cu nimic, Dumnezeu știe că nu am greșit cu nimic, în inima mea știu că nu am greșit cu nimic. Cred că oamenii de acasă cu un creier funcțional înțeleg că nu am făcut nimic rău”.

Procurorii au susținut luna trecută că șapte femei victime au fost aduse în România, unde au fost intimidate, supravegheate și forțate să participe la pornografie.

Citește și: Frații Tate sunt liberi, în București și Ilfov. Arestul la domiciliu, înlocuit cu controlul judiciar

Un inculpat a violat de două ori o victimă în martie anul trecut, potrivit unei declarații a procurorilor români.

Victimelor li se oferă anonimatul automat ca presupuse victime ale violenței sexuale.

Citește și: FOTO Tovarăși ai fraților Tate, reținuți de mascați la Cluj. Le-au confiscat o „rachetă” de 300.000€

O britanică, numită Sophie pentru a-și proteja identitatea, a susținut că Andrew a pălmuit-o și a sugrumat-o până la punctul de a leșina „în timpul sexului dur”.

Autoritățile române nu au decis încă frecvența controalelor efectuate de poliția română.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te