VIDEO ȘOCANT Un șofer iese din parcare fără să se asigure și e spulberat de un SUV. Avea 78 de ani

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 17.05.2022 - 18:16
Un șofer iese din parcare fără să se asigure și e spulberat de un SUV. Avea 78 de ani. / Foto: bzi.ro
Un șofer iese din parcare fără să se asigure și e spulberat de un SUV. Avea 78 de ani. / Foto: bzi.ro

O cameră de supraveghere dintr-o parcare de pe marginea DN 15 a surprins un accident teribil. Șoferul unui Golf V face mai multe manevre stângace și iese din parcare prin viraj la stânga. Nu se asigură și este lovit în plin de un SUV în viteză.

SHARE

Un șofer de 78 de ani și-a pierdut viața pe DN 15B, în Timișești, Neamț, după ce a ieșit dintr-o parcare fără să se asigure. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

În imagini se observă cum un Golf V argintiu efectuează încet mai multe manevre stângace pentru a ieși din parcare. După ce mașina ajunge cu botul perpendicular pe șosea, șoferul pare să se asigure în dreapta și să uite să verifice dacă vine ceva și din stânga înainte de a intra pe drum prin viraj la stânga.

Citește și: VIDEO CM de hochei: Portarul României a purtat o cască cu steagurile Ungariei și Ținutului Secuiesc

Pleacă de pe loc, dar nu apucă să ajungă la axul drumului. Golf-ul este lovit în plin de un SUV care venea din stânga în plină viteză. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamț, „pompierii au fost înștiințați prin apel la 112 despre producerea unui accident rutier în comuna Timișești.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere,  o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau doar conducătorii auto.

În urma impactului ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, unul dintre ele s-a răsturnat iar conducătorul auto a rămas încarcerat.

Citește și: „Gaură” pentru oligarhul rus Mihail Fridman: Ucraina îi confiscă active de 420 milioane de dolari

Până la sosirea forțelor de intervenție, unul dintre conducătorii auto a fost scos din autoturism de către participanții la trafic.

Bărbatul de aproximativ 48 de ani, conștient, cu politraumatisme, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au scos din interiorul autoturismului răsturnat un bărbat de 78 de ani, în stare de inconștiență. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate acesta nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

De asemenea, pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor de la cele două autoturisme și pentru repunerea autoturismului pe roți.

Lucrătorii de la SDN au intervenit pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te