VIDEO Manelistul Jador, amendat după un concert de 1 Mai: Jandarmii l-au săltat. „Ce înseamnă asta?”

DE Alin Crișan | Actualizat: 02.05.2023 - 18:44
Jador s-a dat „în spectacol” după un concert de 1 mai la Deva - Foto: Captură Tik Tok

Manelistul Jador a fost amendat după un concert de 1 mai susținut la Deva. Artistul s-a dat în spectacol, iar jandarmii l-au dat jos de pe mașină cu forța.

SHARE

Jador este cunoscut pentru faptul că își iubește și apreciază fiecare fan în parte.

Manelistul Jador, amendat după un concert de 1 Mai: Jandarmii l-au săltat. „Ce înseamnă asta?”

Artistul încearcă pe cât de mult poate să păstreze o legătură specială cu ei și de fiecare dacă când susține câte un concert își ia din timpul său și rămâne să facă poze și să dea autografe.

Citește și: Manelista Carmen de la Sălciua, anchetată pentru contrabandă cu țigări. S-a trezit cu mascații

În urmă cu o seară, chiar după ce a terminat concertul la Deva, Jador a rămas lângă mulțimea de fani pentru a le mulțumi că au fost alături de el.

Cântărețul se afla pe o mașină și voia să facă poze cu admiratorii, moment în care au apărut jandarmii și l-au tras de mâini și de picioare. Manelistul a căzut pe mașină, iar oamenii legii l-au ridicat forțat de acolo.

„La încheierea manifestărilor artistice, cântărețul aflat pe scenă, a îndemnat publicul, fără acordul organizatorului, să se apropie pentru a face poze, moment în care mai multe persoane au pătruns pe scenă.

Pentru prevenirea unui eveniment care ar fi putut genera victime în zona scenei, jandarmii au adoptat măsuri de protecție pentru cei prezenți, în timp ce angajații firmei de pază contractate de către organizator, l-au însoțit pe artist la autoturismul său.

Persoana implicată în incidentul mediatizat a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 400 de lei, pentru încălcarea dispozițiilor articolului 2 punctul 1 din Legea 61/1991, acesta adresând injurii și expresii jignitoare agenților de pază și forțelor de ordine”, se arată în comunicatul de presă transmis de Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara, potrivit apuseni.info

Citește și: VIDEO Petrecere câmpenească cu peste 1.000 de participanți, organizată de PSD, de 1 Mai, la Slatina

Întreg momentul neplăcut a fost filmat și distribuit pe pagina vedetei de social media, alături de un mesaj, pentru a arăta cât de dezamăgit este de această situație.

„Ce înseamnă asta? Nu pot face poze cu oamenii mei? Vă iubesc oricum! Oamenii mei din Deva!”, a scris artistul la videoclipul pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea Stories.

Jador a plecat de la un concert cu mașina poliției

Incidentul de aseară nu este primul pe care îl trăiește Jador. Anul trecut, manelistul a trecut printr-un moment asemănător, întrucât a plecat de la un concert cu mașina poliției.

Din fericire, cântărețul nu a pățit nimic, ci doar a avut nevoie de oamenii legii pentru a nu fi asaltat de mulțimea de fani care așteptau să interacționeze cu el, potrivit wowbiz.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te