VIDEO Petrecere câmpenească cu peste 1.000 de participanți, organizată de PSD, de 1 Mai, la Slatina

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 02.05.2023 - 16:09
Petrecere câmpenească cu peste 1.000 de participanți, organizată de PSD, de 1 Mai, la Slatina. - Foto: captură video

PSD Slatina a organizat o petrecere câmpenească cu peste 1.000 de participanți de 1 Mai - Ziua Internațională a Muncii. Micii au sfârâit pe grătare, berea a curs în pahare și din boxe a răsunat muzică populară.

SHARE

Peste 1000 de slătineni, membri și simpatizanți ai PSD, au răspuns de 1 Mai invitației partidului de a sărbători, în păduricea de la malul Oltului, Ziua Internațională a Muncii.

Cei prezenți au servit mititei și bere și s-au bucurat de un frumos program artistic muzical, asigurat de Ansamblul folcloric profesionist „Doina Oltului”, relatează olt-alert.ro.

Printre participanții la petrecere s-au numărat liderul PSD Olt, Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, primarul Slatinei, Emil Moț, senatoarea Siminica Mirea, Virgil Delureanu, secretar general al PSD Olt și vicepreședinte al CJ, deputații Marius Iancu, Emil Albotă, Florin Barbu și Cătălin Grecu, șefa femeilor social-democrate din Olt, Corina Sulger, subprefectul Cosmin Floreanu (președinte al tinerilor social-democrați olteni), liderul seniorilor din cadrul PSD Olt, Emil Marinescu, alți membri marcanți sau simpli ai Partidului Social Democrat.

Citește și: Alina Gorghiu, despre comasarea alegerilor în 2024: PNL nu are un „scenariu predeterminat”

„Ca de fiecare dată într-o astfel de ocazie, suntem prezenți în mijlocul membrilor de organizație. Astăzi ne întâlnim la Slatina cu peste 1000 de membri, o tradiție pe care o păstrăm de mai bine de zece ani de zile. Suntem împreună cu ei și sărbătorim Ziua Internațională a Muncii”, a declarat Marius Oprescu, președintele PSD Olt.

„De 1 Mai, Partidul Social Democrat păstrează tradiția la Slatina. Suntem aproape toți membrii organizației, ne simțim bine cu toții, este voie bună, facem petrecerea noastră tradițională și vreau să le urez tuturor membrilor noștri La mulți ani, să fim cât mai mult timp împreună și să petrecem cât mai multe sărbători de 1 Mai”, a explicat și primarul Slatinei, Emil Moț.

Citește și: FOTO Învinși de statul paralel, Dragnea și Carmen Dan „s-au luptat” cu micii în sandale și trening

„Am venit cu colegii din conducerea județului și cu domnul primar al municipiului Slatina să petrecem împreună de olteni, pentru că 1 Mai rămâne o zi importantă pentru fiecare dintre noi și, așa, cum ne-am obișnuit în fiecare an, petrecem cu multă voie bună, cu mici, alături de distracția oferită de artiștii de la Doina Oltului.

Suntem așadar împreună și le doresc tuturor se petreacă cu bine această zi.

Trebuie să avem în vedere că este o perioadă în care cu toții trebuie să fim mai buni și să trecem cu bine peste toate”, a afirmat deputatul PSD Adrian Chesnoiu, la câmpeneasca de la Slatina.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te