VIDEO Maneaua lui Tzancă Uraganu pentru beizadeaua Micula, no. 1 pe Youtube: Am puterea să dau legi

DE Adrian Costin | Actualizat: 07.03.2023 - 13:06
Maneaua lui Tzancă Uraganu pentru beizadeaua Micula, no. 1 pe Youtube Foto: captură Youtube

Maneaua lui Tzancă Uraganu pentru beizadeaua Victoraș Micula a ajuns rapid no. 1 pe Youtube. Pe locurile 2 și 3 sunt două manele cântate de Iuli Neamțu și Betty Salam.

SHARE

Maneaua "Eu sunt mereu pe primul loc" dedicată de Tzancă Uraganu pentru beizadeaua Victoraș Micula a fost lansată la sfâșitul săptămânii trecute. Până acum a adunat peste 750 de mii de vizualizări și este pe primul loc în trending România.

Milionarul Victoraș Micula e acuzat de 18 infracţiuni la regimul armelor şi 13 infracţiuni de instigare la fals, pentru că şi-a cumpărat arme de vânătoare prin interpuşi, răspunderea se prescrie în 2024.

La fel și în dosarul în care e acuzat că şi-a instigat amicii să-i distrugă maşina pentru ca el să-şi poată încasa poliţa de asigurare de 230.000 euro.

Citește și: VIDEO Procurorul Tătuca l-a pus pe interlopul Crăcană să jure că e cuminte. Acum a chinuit doi miri

Maneaua lui Tzancă Uraganu pentru beizadeaua Micula: Am puterea să dau legi

Cu toate acestea, nimic nu-l oprește pe Tzancă Uraganu să cânte: 

"Vă prefaceți c-ați uitat/ Cine-i șefu' adevărat/Cine-i bossu' ăla mare/ Care are, are, are/Și hangar cu avioane/Și conturi cu milioane/În bancnote americane

Am putere să dau legi / Şi dărâm guverne întregi / Când îmi puneţi voi capcane / Dau câteva telefoane / Şi când scot două silabe / Vă pun cu botu` pe labe. 

Au curs râuri de cerneală / Despre viaţa mea regală / Că sparg bani din plictiseală / Chiar aşa, nu e vrăjeală"

La un moment dat, manelistul îi face următoarea dedicație lui Victoraș:

„Să fie de la mine, subsemnatul Uraganu` României, melodia asta pentru omul anului, generalu' generalilor Victor Micula şi pentru oamenii care stau bine de tot". În clip sunt introduse și două fotografii cu Micula jr. care apare într-un avion privat. 

„Am putere să dau legi” 

Maneaua a adunat până luni peste 603.000 de vizualizări pe YouTube şi a ajuns pe locul 1 în topul celor mai populare videoclipuri lansate recent în România.

Pe lângă dedicația directă adresată lui Victoraș Micula, Tzancă Uraganu descrie prin versurile sale un om cu influență mare: „Am putere să dau legi / Şi dărâm guverne întregi / Când îmi puneţi voi capcane / Dau câteva telefoane / Şi când scot două silabe / Vă pun cu botu` pe labe". 

Piesa dedicată lui Micula jr. mai conține versuri despre „știrile mondene”: „Au curs râuri de cerneală / Despre viaţa mea regală / Că sparg bani din plictiseală / Chiar aşa, nu e vrăjeală".

Citește și: VIDEO Proxenetul Briliant își tatua victimele cu o coroană sau un diamant, apoi posta poze cu ele

Dosarele lui Victoraș Micula

Victor Micula este băiatul miliardarului Viorel Micula și se laudă pe rețelele sociale cu luxul în care trăiește.

În noiembrie 2018, Victoraş Micula le-ar fi atras atenţia unor poliţişti că un rival s-a urcat la volan după ce a băut. Poliţiştii l-au prins în flagrant pe rival, iar la percheziţionarea corporală a acestuia ar fi participat şi Victoraş Micula, îmbrăcat în poliţist, cu cagulă pe faţă.

Pe Instagram şi TikTok, Micula jr. este deosebit de activ și se laudă cu stilul său luxos de viață, publicând fotografii și filmuleţe cu elicopterul său, cu bolizi şi cu alte obiecte valoroase.

La începutul acestui an, au avut loc, la Tribunalul Bihor, mai multe audieri într-un proces care-l vizează pe Victor Micula și pe patru poliţişti. Cel dintâi este acuzat de instigare şi accesare ilegală a unui sistem informatic, divulgare de informaţii nepublice şi uzurpare de calităţi oficiale, conform Bihoreanul. Cei patru agenţi de la Biroul de Ordine Publică al Poliţiei Oradea l-au cooptat pe afacerist într-o acţiune, i-au oferit uniformă de poliţist, l-au iertat de o amendă, i-au furnizat datele altor persoane şi chiar i-au permis să acceseze el însuși bazele de date MAI din sediul Poliției Oradea. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te