VIDEO DIICOT Interlopul Boncu spune că îi făcea lui Smiley cocaină la bong. Smiley: Nu îl cunosc

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 16.02.2021 - 08:59

Înregistrea unei discuții a lui Lucian Boncu cu o altă persoană a fost făcută de camera instalată de DIICOT în apartamentul din Giroc al liderului interlop, în timp ce se investiga dosarul de trafic de cocaină în care a fost trimis în judecată, relatează Pressalert.ro .

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Liderul interlop Lucian Boncu a povestit, în aceeași discuție, din 23/24 iulie 2019,  în care s-a lăudat cum l-a redus la tăcere pe un comisar, punându-i cuțitul la gât și amenințându-l că-l va înjunghia, despre cum, într-un celebru club din București, i-ar fi pregătit cocaină la bong cunoscutului cântăreț Smiley, dar și despre un celebru manelist care ar fi cumpărat zeci de grame din ”drogul zeilor”.

Citește și

VIDEO Mârâind, un român i-a înfipt un pix în față unei polițiste din Londra: I kill you

Imaginile au fost înregistrate de camera instalată de DIICOT în apartamentul din Giroc al liderului interlop, în timp ce se investiga dosarul de trafic de cocaină în care Boncu a fost trimis în judecată alături de alte 14 persoane.

Citește și: Șeful piețelor care l-a înjurat pe Friț: absolvent de teologie, ex-senator PRM, 6 ani angajat la SRI
 

"Băi Andrei, du-te și cântă și vino înapoi"

Liderul interlop a povestit că ”cea mai mare greșeală, m-am dus la Loft” și a vrut să-i arate unui prieten de-al său cum se consumă cocaină la bong. ”Avea ca lumea. Hai să-ți arăt o schemă. Dă-mi o sticlă și un pai, staniol. Îmi dă staniolul, ăi fac ăsta. Era Smiley și el. Știe ăsta sau îl scot afară? Nu, nu, că e profesor. Zice Smiley ce e asta? Îi zic, stai să vezi. Iau și o vărs în apă. Băăă, ai stricat-o. Fraiere, am diluat-o, dă bicarbonatul. Am trimis-o pe una că nu aveam bicarbonat. Am făcut-o cu bricheta (în timp ce cu mâna arăta cum a pus flacăra sub, n.a.) că nu aveam cum să încălzești în birou la el.

Citește și

Interlopii români mor înjunghiați sau ciuruiți de gloanțe. Lista execuțiilor mafiote se mărește

Îi fac, îi pun o bucată și îi spun << Fii atent, tragi la final și ții în piept>>. Nu a mai scos afară. A tras un fum și a zis << nu mai merg să cânt>>. Bă, ai înnebunit. Băi Andrei, că așa îl cheamă, Andrei, du-te și cântă și vino înapoi (...) I-am zis lui Pepe scoate-mă de aici (din birou, n.a.). Îmi era aiurea. Mă scoate. Avea prima masă lângă boxă. Cea mai tare masă. Lângă avea Nuțu Cămătaru, în spate fraieri, deci ăștia, Mutu… Noi eram prima masă (…) Am stat, pe ceas, trei minute. Vine Pepe disperat, vin badigarzii. <>  Cum s-o termine că i-am dat titamai bucata?”.

Citește și

Telefonul care a salvat-o pe fata care s-a aruncat în fața metroului: Tati, nu mai iau mașina

Discuție despre Salam și Udrea

Cei doi discută pe ton jos, auzindu-se ”zece grame”, iar Boncu povestind că i s-a spus ”toți bagă, toți”. Discuția continuă pe acelați ton conspirativ, liderul interlop afirmând ” Salam…dat 16 grame…pe față….. A venit după 20 de minute mai dă-mi… în formație suntem opt…. Nu îți mai dau. A venit înapoi dă-mi zece la 200 de euro (gramul n.a.)”, în timp ce coboară glasul și gesticulează din mâini. Boncu și-a amintit de un alt episod când Salam ”era cu Udrea” într-o cameră de hotel din Timișoara.

Citește mai mult pe pressalert.ro.

Smiley: Este o poveste inventată

Smiley a trimis o reacție la dezvăluirile făcute de Pressalert în care spune că nimic din ce spune interlopul Boncu nu este adevărat:

"De-a lungul anilor, numele meu a fost folosit abuziv în tot felul de contexte, fără că eu să fiu întrebat cât adevăr este în ele. Mereu am considerat că acesta este unul dintre prețurile celebrității, să fii menționat într-o situație controversată, fără că tu să ai vreo legătură cu subiectul, doar pentru a se atrage atenția asupra unei situații sau persoane, a unui eveniment sau context.

Citește și

VIDEO Conflict cu clanul Duduianu de la maneaua „Eu mă duc la pușcărie mai rău ca la cofetărie"

Nu pot să fiu de acord și nu pot să stau fără reacție atunci când numele meu este menționat nedrept într-un context care îmi contrazice principiile și valorile.

În ultimele 24 de ore s-a rostogolit în presă o poveste, spusă de o persoană pe care nu o cunosc și căreia nu îi cunosc și nici nu aș vrea să-i cunosc anturajul. Este o poveste inventată în ceea ce privește implicarea mea, știu că nu este prima și, cel mai probabil, nu va fi nici ultima, însă ea îmi încalcă o regulă de bază pe care o susțin în viață mea privată și profesională: NU drogurilor! Ca urmare, consider că este datoria mea să iau imediat atitudine publică.

Povestea despre care am citit și eu cu uimire este, se pare, parte dintr-un demers legal, de cercetare, demers despre care nu știu nimic, nu am fost contactat sau întrebat nimic de autorități și nici de autorii articolelor care au publicat-o.

Înțeleg că poate nu am destulă controversă în viața mea, iar unii simt nevoia să mă integreze abuziv în discursul lor, însă este nedrept să se întâmple asta fără niciun sâmbure de adevăr sau fără nicio verificare a veridicității informației.

Sunt de 20 de ani în industria muzicală și de divertisment. Beneficiez de atenția oamenilor și a presei. Atât activitatea profesională, cât și viață personală sunt atent monitorizate atât de oamenii care admira muncă mea, cât și de reprezentanții presei. Am vorbit deschis despre orice aspect al muncii mele, am răspuns, atunci când a fost momentul, tuturor întrebărilor legate de viață personală, am fost și sunt un adept al dialogului având la baza adevărul și respectul reciproc.

Vă mulțumesc pentru că acordați atenție punctului meu de vedere în această situație, că înțelegeți cât de important este adevărul și că îmi acordați dreptul de a da replică în această situație aberantă în care numele meu a fost folosit nefondat".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te