Telefonul care a salvat-o pe fata care s-a aruncat în fața metroului: Tati, nu mai iau mașina

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 15.02.2021 - 07:53
Momentul în care Răzvan Lupu o trage pe fată din fața metroului/FOTO: Facebook

Răzvan Lupu, fiul fostului internaţional Dănuţ Lupu, este eroul care a salvat o adolescentă care s-a aruncat în faţa metroului, în staţia Dristor, pe data de 10 februarie.

SHARE

Tânăra de 15 ani sărise pe şine, cu câteva secunde înainte de sosirea metrolului în staţie, dar a fost trasă pe peron în ultima clipă de Răzvan Lupu şi de o altă tânără aflată în staţie.

Dănuţ Lupu a dezvăluit că l-a sunat pe fiul său, pentru a se întâlni, iar Răzvan i-a spus că vine cu metroul, pentru că nu găseşte locuri de parcare.

Citește și

VIDEO Mârâind, un român i-a înfipt un pix în față unei polițiste din Londra: I kill you

"Da, mă bucur că a avut curajul şi tăria să facă acest lucru. Oricum el e un băiat curajos de felul lui. Soarta a fost că eu l-am sunat să mă văd cu el şi mi-a spus: 'Tati, nu mai iau maşina, că nu prea mai găsesc loc de parcare. Vin cu metroul!'. Până la urmă soarta fetei a depins de alegerea lui de a merge cu metroul. Poate fata aia a avut norocul ca el să vină cu metroul. Dacă venea cu maşina...nu ştiu dacă fata aia mai trăia", a declarat Dănuţ Lupu, pentru AS.ro.

Miercuri, 10 februarie, o adolescentă a fost salvată de la moarte, la metroul Dristor 1, linia 2. Fata a sărit pe șină și a fost trasă înapoi în ultima clipă.

Citește și

Românii vaccinați vor putea ajunge mai ușor în vacanță în Grecia și Israel

O femeie și un bărbat au intervenit în ajutorul tinerei, în vârstă de 15 ani. Cel care a reușit să o salveze a fost chiar fiul fostului fotbalist Dănuț Lupu.

Răzvan, care urmează să împlinească 33 de ani pe 21 februarie, a fost cel care a reușit s-o tragă pe peron pe fată, care suferă de depresie din cauza faptului că părinții ei urmează să divorțeze. Răzvan Lupu s-a aflat din întâmplare la metrou, pentru că el obișnuiește să circule cu mașina personală. El stabilise să se vadă chiar cu tatăl său undeva în zona Unirea, din București. Știa că îi va fi greu să parcheze în împrejurimi, din cauza aglomerației, așa că a decis în ultimul moment să meargă cu metroul, scrie DigiSport.

Citește și

VIDEO DIICOT Interlopul Boncu spune cum îi făcea cocaină la bong lui Smiley: „Nu mai merg să cânt"

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.