VIDEO Bătaie la mitingul PSD de la Brașov, între un susținător și un protestatar

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 24.03.2019 - 13:36
Captură Digi24

Doi bărbați s-au luat la bătaie la Brașov, iar unul dintre ei a fost reținut de jandarmi, potrivit Digi24.ro.

SHARE

Totul a pornit după ce un bărbat a început să strige lozinci anti-PSD la adresa celor care au venit să asculte discursurile liderilor social-democrați.

 

Un alt bărbat, susținător PSD, a intrat în conflict cu protestatarul și de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Au intervenit imediat jandarmii, care l-au dus la dubă pe protestatar. La rândul lor, alte persoane care nu erau de acord cu manifestația PSD au venit să îi certe pe jandarmi pentru că l-au reținut pe bărbat.

Discurs naționalist, la mitingul PSD

Incidentul a avut loc la un miting al PSD, înainte de alegerile din filială, unde au fost prezenți mai mulți lideri ai partidului, care au avut discursuri naționaliste. „Nu uitați că PSD este singurul partid românesc, nu e finanțat din străinătate, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalți”, a declarat secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, potrivit Hotnews

La rândul său, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici le-a spus celor prezenți că „avem nevoie să înțelegem cine dorește binele acestei țări” 

„Este multă minciună în spațiul public, multă denigrare și dezinformare. Și pentru ce? Este o bătălie nu pentru țara asta. Cei care spun lucrurile în acest fel nu doresc binele acestei țări”, a spus el. Teodorovici a adăugat că adversarii politici ai PSD denigrează România, spre deosebire de alte țări ale UE, cum ar fi Cehia sau Polonia, unde acest lucru nu se întâmplă chiar dacă sunt dispute politice. 

„Sunt ​hashtag insist. Voi insista cât voi trăi ca această țară să fie acolo unde vrem cu toții”, a declarat el. 

La aceeași întâlnire cu brașovenii, Radu Oprea, ministrul IMM-urilor, a spus că „România suferă de o boală autoimună. Este boala care se manifestă atunci când cine ar trebui să ne protejeze sistemul imunitar se întoarce împotriva țesuturilor bune, în loc să lupte cu infecția”.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -