Un canibal s-a predat cu o mână și-un picior într-o plasă. Zicea că face leacuri tradiționale

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 09.12.2022 - 18:30
Vraciul canibal Nino Mbath, din provincia sud-africană KwaZulu-Natal, a mers pur și simplu la Poliție și a declarat că se săturase să „mănânce părți de corpuri omenești” Foto:
Zanele Hlatshwayo, victima lui Nino Mbatha

Vraciul canibal s-a predat singur și le-a declarat polițiștilor că se săturase să „mănânce părți de corpuri omenești”. Pentru a fi credibil avea la el, într-o pungă, o mână și un picior de om. El mai avea trei complici, canibali.

SHARE

Vraciul canibal Nino Mbatha, din provincia sud-africană KwaZulu-Natal, a mers pur și simplu la Poliție și a declarat că se săturase să „mănânce părți de corpuri omenești”, relatează Sunday Times.

Citește și: Fratele lui Tzancă Uraganu se dădea popă care rezolvă probleme de dragoste și bani pe internet

Polițiștii au declarat că, inițial, au crezut că aveau de-a face cu un bolnav mintal într-o criză de schizofrenie, când Mbath a scos mai întâi dintr-o pungă o mână ce părea a fi de cauciuc.

Citește și: Interlopul Ciprian Pian, reținut după ce și-a filmat copilul. Acuzat de pornografie infantilă

Însă în clipa în care bărbatul le-a arătat și piciorul acoperit de viermi, aceștia și-au dat seama că sud-africanul nu mințea. Ajunși la casa acestuia, dovezile erau pretutindeni.

Citește și: Cât de periculoase sunt nevestele Cordunenilor: arest și control judiciar pentru cămătărie și șantaj

Alături de Mbatha au mai fost arestate, la începutul lui 2018, și alte trei persoane, sub aceeași acuzație de canibalism – Lungisani Magubane, Khayelihle Lamula și Sithembiso Sithole. Rechizitoriul în acest caz conține detalii dintre cele mai sinistre în legătură cu actele de canibalism ale celor patru.

Canibalul a spus că face leacuri tradiționale din oameni

Ei ar fi hăcuit-o pe una dintre victime – o femeie de 24 de ani – pentru a face din ea leacuri tradiționale, pe care urmau să le vândă pe sume mari de bani.

Complicii lui Mbtaha, Magubane și Lamula se săturaseră să fie faliți, așa că s-au gândit să se îmbogățească cu leacuri tradiționale făcute din oameni

Vraciul Mbatha le-a spus că au nevoie de sînge uman, dar nu de la un bărbat, ci de la o femeie.

Magubane și Lamula au început să caute persoana potrivită și, după o vreme, au dat peste Zanele, care era sub influența alcoolului, și au întrebat-o unde se duce, apoi i-au propus să meargă cu ei.

Au dus-o în casa lui Mbatha și au hăcuit-o. După predarea vraciului, familia fetei a reușit să găsească cadavrul în descompunere, dar fără cap, piicoare și mâini. 

Chiar dacă s-a autodenunțat, odată ajuns în fața judecătorilor, Mbath și complicii lui nu și-au recunoscut vina.

Nino Mbatha și Lungisani Magubane (32 de ani), au fost condamnați la închisoare pe viață pentru uciderea lui Zanele Hlatshwayo. 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te