Un Lamborghini al proxenetului Spaidăr, care a bătut un ginecolog, scos la licitație de stat

DE Adrian Costin | Actualizat: 28.04.2021 - 22:35
Cristi Spaidăr, pe vremea când era liber și avea Lamborghini Foto: Facebook

Ali Cristi Ionel, interlop supranumit Cristi Spaidăr, are la activ mai multe infracțiuni, printre care înjunghierea unui taximetrist, trafic de persoane și proxenetism. Spaidăr este acum la închisoare, iar mașina sa de lux a fost scoasă la vânzare după ce a fost confiscată.

SHARE

Lamborghiniul 834 R Aventador, de culoare albă, care i-a aparținut interlopului Cristi Spaidăr, a fost pus sub sechestru, acum câteva luni, de către procurorii de la Crimă Organizată într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism.  

Citește și: Ministrul de externe român: Orice ameninţare la adresa României este o ameninţare la adresa NATO

Mașina se află acum în custodia Agenției de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, care a decis să îl vândă în cadrul unei licitație online.

Citește și: Vali Nebunu și soția sa, Doina, judecați pentru că au băgat ilegal un copil în țară. Dosar de trafic de persoane

Bolidul este din 2014, are până în 55.000 de kilometri. Motorul de 6.498 de centietru cubi dezvoltă 700 de cai putere.  ce dezvoltă nu mai puțin de 700 de cai putere.

Citește și: Un interlop amenință cu pistolul de față cu soția și fetița lui: Ultimul glonț mi-l trag eu în cap

ANABI l-a scos la vânzare cu un preț de pornire de 794.544 de lei. Persoana care dorește să cumpere această mașină  trebuie să depună până la începutul lunii iunie o garanție de zece procente din această sumă.

Citește și: EXCLUSIV Subprefectul de București, Sebastian Buși, vacanță de lux în Kenya după 22 de zile de lucru

Cum a rămas Cristi Spaidăr fără mașină

La sfârșitul anului trecut, Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv, pe Cristi Spaidăr la 6 ani şi 9 luni de închisoare pentru tentativă la omor şi un an şi 3 luni de închisoare pentru tulburarea liniştii publice, cele două pedepse fiind contopite.  

În februarie 2021, Gruparea interlopă „Spaidăr” a fost destructurată de poliţişti după o intervenţie în trei judeţe, dar şi pe teritoriul Spaniei, la unul dintre membrii clanului.

Atunci au fost efectuate 6 percheziții domiciliare, în Galați, Brăila și București, la locuințele a 6 persoane, cu vârste cuprinse între 23 și 47 de ani, bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism.

Cu acea ocazie au fost confiscate șase mașini, cinci de lux, și peste 10.000 de litri de motorină. Printre acestea se afla și Lamborghiniul lui Spaidăr.

Spaidăr a bătut un ginecolog și a înjunghiat un taximetrist  

Incidentul cu medicul ginecolog Ioan Costache Buzatu a avut loc la o clinică privată la care Cristi Spaidăr a ajuns cu iubita lui. Deşi nu aveau programare, a insistat ca aceasta să fie consultată, lucru pe care medicul ginecolog l-a acceptat gândindu-se că este vorba despre o urgenţă. Interlopul a insistat să fie prezent la consult.

În cabinet, medicul susţine că a fost împiedicat să-şi facă meseria şi l-a rugat pe tânăr să aştepte pe hol, dar individul a refuzat. Ginecologul a ieşit din cabinet cu intenţia să ceară ajutorul poliţiei, dar în acel moment a fost lovit.

Citește și

Interlopul care-și băga datornicii dezbrăcați iarna în apă și-a serbat ilegal ziua cu 30 de persoane

Camera de supraveghere din clinica privată a surprins momentul în care agresorul, un individ de 23 de ani, îl împinge brutal pe medicul din spate. Victima cade, se loveşte cu capul de un birou, însă nimeni nu intervine pentru a aplana conflictul. După câteva minute, două femei îl ajută pe doctor să se ridice. În tot acest timp, agresorul gesticulează nervos.

După acest incident, în septembrie 2019, Cristi Spaidăr a înjunghiat un taximetrist, fiind imediat arestat pentru tentativă de omor. Tot atunci s-a mai ales cu un alt mandat de arestare pe numele lui, solicitat de procurorii DIICOT într-un dosar de proxenetism, în care este anchetat şi tatăl, dar şi fratele lui.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te