Trei persoane găsite moarte într-o casă din Vaslui. Mister sumbru preluat de polițiști

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 10.02.2024 - 19:16
Trei persoane găsite descoperite moarte într-o casă din Vaslui. Mister sumbru preluat de polițiști - Foto: Arhivă / imagine cu caracter ilustrativ

Trei persoane găsite moarte într-o casă din Vaslui. Mister sumbru preluat de polițiști. Ce s-a întâmplat și cum au fost descoperite cadavrele?

SHARE

Trei persoane găsite moarte într-o casă din Vaslui. Mister sumbru preluat de polițiști. Ce s-a întâmplat și cum au fost descoperite cadavrele?

Trei persoane găsite moarte într-o casă din Vaslui

Chemaţi pentru descoperirea a două cadavre şi a unei persoane cu tulburări psihice, poliţiştii aveau să găsească încă o persoană decedată.

Este vorba despre un bărbat, care din primele informaţii ar fi fost mort de aproape un an. Anchetatorii cred acum că femeile, care au murit intoxicate cu monoxid de carbon, ar fi păstrat cadavrul bărbatului, ca să poată să îi încaseze în continuare pensia.

Descoperirea macabră a fost făcută de poştaş, care venise să le aducă scrisorile. Cum din casă nu a primit niciun răspuns, omul a intrat şi avea să le găsească pe cele două femei fără viaţă şi a dat alarma. Locuinţa aparţinea unei bătrâne de 82 de ani, care s-a îmbolnăvit.

Citeşte şi: Bunică acuzată că a vrut să-și otrăvească familia cu mercur. ”Spunea că nu mai prindem Crăciunul”

Fiica ei de 55 de ani s-a mutat aici împreună cu nepoata bolnavă. Octogenera mai avea şi un băiat, despre care spusese în sat că a plecat la mănăstire.

La data de 9 februarie 2024, ora 13.31, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-o locuință din localitatea/comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, sunt două femei decedate, probabil intoxicate cu monoxid de carbon.

În urma cercetărilor efectuate, de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, în locuință au fost identificate cadavrele a trei persoane, femeile indicate în sesizare și un bărbat.

Totodată, o altă femeie, în vârstă de 30 de ani, ce prezenta tulburări psihice, a fost depistată în locuință, și a fost internată, pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale, la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Cadavrele au fost transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzelor deceselor.

Citeşte şi: Motivul halucinant pentru care o mamă nu vrea să omoare păduchii fiicei ei. „Eu nu omor ființe vii”

În cauză, a fost deschis dosar penal și sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te