Secretul lui Florin Piersic pe care l-a ascuns o viață întreagă. Ce a făcut în urmă cu 40 de ani?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 03.01.2024 - 18:58
Secretul lui Florin Piersic pe care l-a ascuns o viață întreagă. Ce a făcut în urmă cu 40 de ani? - Foto: Captura video / imagine cu caracter ilustrativ

Secretul lui Florin Piersic pe care l-a ascuns o viață întreagă. Ce a făcut în urmă cu 40 de ani? Abia acum a dorit să vorbească despre ceea ce a ales să facă atunci când era tânăr.

SHARE

Secretul lui Florin Piersic pe care l-a ascuns o viață întreagă. Ce a făcut în urmă cu 40 de ani? Abia acum a dorit să vorbească despre ceea ce a ales să facă atunci când era tânăr.

Ce secret are Florin Piersic

Florin Piersic, în vârstă de 87 de ani, a ținut ascuns un moment foarte important din viaţa lui zeci de ani. Marele actor a dezvăluit gestul pe care l-a făcut într-un interviu emoţionant pentru Dan Negru.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că prezentatorul de la Kanal D şi celebrul actor au o relaţie strânsă de prietenie. Ei bine, în urmă cu un an, Dan Negru a realizat un interviu memorabil alături de Florin Piersic și de Părintele Necula. Atunci a fost momentul în care maestrul a decis să vorbească despre fata pe care a adoptat-o în anii tinereţii.

„Las aici povestea lui Florin de Crăciun. A ținut-o ascunsă zeci de ani, pentru că binele se face în liniște! Povestea fetiței pe care a înfiat-o demult…

Florin e unul din oamenii de la care am învățat că nu rămâne nimic după noi decât bunătatea! Fii bun! Doar asta rămâne…”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare, unde a distribuit un fragment din interviul de colecție.

Potrivit marelui actor, în timpul unor filmări, i-a atras atenţia o fetiţă extrem de frumoasă. Actorul a intrat atunci în vorbă cu micuţa şi avea să afle detalii din viaţa ei care l-au cutremurat. Micuţa îşi pierduse ambii părinţi şi se afla în grija unei mătuşi.

„Vreau să o înfiez”

„Stătea și se uita la mine. Și eu o sesizam. Frumușică, parcă era un cap de-al lui Grigorescu. Am în imagine câțiva dintre pictorii români care au făcut tablouri pe care eu nu pot să le uit niciodată. Și mă uitam la ea, avea și o băsmăluță. Mă urmărea chipul ei. I-am spus pe tine cum te cheamă? 

«Maria». Zic: «Măriucă dragă, extraordinară ești, dar de ce te uiți așa la mine?». «Pentru că vă iubesc!». «Mă iubești pe mine? De ce?». «Nu știu, dar vă iubesc mult». (…) I-am spus: «unde locuiești, ce fac părinții tăi?». «Nu mai am părinți». Cum? «Mama a căzut de pe un car cu fân și a făcut o boală, nu a mai putut să o salveze nimeni.

Citește și: Actrița de care Piersic s-a îndrăgostit în autobuz și care a lucrat într-o fabrică. „Am fost amanți”

După două săptămâni, a murit și tata». «Și tu unde stai?» «Stau la o mătușă». (…) Și ne-am dus la ea. Fetița mi-era foarte dragă. Eu am avut o soră care s-a pierdut, în 42. Vreau să fac ceva pentru fetița asta.

Zic: «vreau să o înfiez». Dragilor, e foarte important ce vă spun acum. Atunci, așa am simțit că vreau să o înfiez”, a relatat Florin Piersic, în cadrul interviului cu Dan Negru.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te