Scandal la Apele Române: s-a desființat postul directorului care a semnalat cazul ospătăriței

DE Elena Andrei | Actualizat: 09.02.2021 - 15:37
sursă ziaruldeiasi.ro

Pentru Gabi Musteaţă, omul care s-a opus angajării la ABA Prut-Bârlad a Simonei Iancu, ospătăriţa devenită inginer peste noapte într-o instituţie publică, astăzi a fost ultima zi de lucru.

SHARE

Postul acestuia a fost desfiinţat imediat după ce fostul director tehnic la Apele Române a avut curajul să refuze să lucreze cu o persoană care nu avea abilităţi pentru un post atât de important.

Citește și

6.000 €/lună pentru un fost polițist din conducerea Metrorex, care are pierderi de 70 milioane €

În ultima sa zi la birou, Gabi Musteaţă a primit un singur mesaj din partea şefului Petru Avram: „Mi-a transmis, prin cei de la Resurse Umane, să eliberez biroul şi să predau totul până la ora 15.30. Nu m-am întâlnit cu el astăzi”, a declarat, pentru „Adevărul”, Gabi Musteaţă.

Citeșteși: Apele Române plătește cu 100 euro/oră avocați abonați la bani publici, deși are departament juridic

Gabi Musteaţă aşteaptă acum decizia instanţei, după ce a contestat hotărârea luată de conducerea Apelor Române.

Recent, la departamentul care se ocupă de apărarea împotriva inundațiilor a fost angajată o tânără, Simona Iancu, care a fost patru ani chelneriță la un bar din Iași. Asta în condițiile în care ABA Prut-Bârlad are în subordine mai multe județe din Moldova, afectate periodic de inundații.

Citește și

FOTO Maneliștii imobiliari Salam, Minune și Vijelie construiesc cartiere întregi cu banii interlopilor primiți la cântări

Simona Iancu, care susține că a terminat facultatea de Chimie, nu a reuşit să răspundă unor întrebări simple cum ar fi care este unitatea de măsură a debitului de apă, care este malul stâng sau malul drept.

„Domnul director care a făcut acest lucru (Gabi Musteaţă, care care a intervievat-o pe Simona Iancu) este puţin subiectiv, pentru că a umilit-o în faţa celorlalţi colegi. Fata mi-a spus că a fost hărţuită şi umilită”, a declarat Petru Avram, director ABA Prut - Bârlad.

Citește și

Cazul chelneriței de la Apele Române: cum se fac angajările la stat fără concurs

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.