Recunoașteți personajul? Fetița a rămas orfană de mică, dar a ajuns cea mai iubită prezentatoare TV

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 01.10.2023 - 19:24
Recunoașteți personajul? Fetița a rămas orfană de mică, dar a ajuns cea mai iubită prezentatoare TV - Foto: Arhivă / imagine cu caracter ilustrativ

Fetița din imagini este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară. Emisiunile pe care ea le-a moderat au fost un adevărat succes, iar acum s-a retras din lumina reflectoarelor. Tu știi cine este?

SHARE

Fetița din imagine a ajuns astăzi una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țară. A avut o copilărie dificilă, după ce a rămas orfană de mamă încă de la 9 ani, însă a reușit să meargă mai departe. Tu știi cine este?

DA, ați ghicit. Este „Zâna Surprizelor”, Andreea Marin.

Copilărie marcată de pierderea mamei

Ca orice ne­­norocire, şi ac­ci­den­tul care a des­părţit-o de­finitiv pe An­dre­ea de ma­ma ei a venit din senin, ca un blestem crud şi irevocabil. Un autobuz scăpat de sub con­trol a intrat în Dacia condusă de Dan Marin, tatăl, des­tră­mând, fir cu fir, po­vestea simplă a unei familii fericite.

Citește și: Andreea Marin șterge cu buretele primele trei căsnicii. Vrea să devină mamă la 46 de ani

An­dreea a pove­stit, când a crescut şi s-a simţit în stare, mo­mentele in­credibile de atunci, din cea mai neagră zi a anului 1984:

„Mama era pe scaunul din faţă, din dreapta, şi a sărit peste noi (n.r. – An­dreea şi sora ei, Cris­tina, care avea 4 ani), pentru a ne proteja. Impactul a prins-o în aer”.

Ca şi cum drama n-ar fi fost desă­vârşită, în drum spre spital, când secundele câştigate fă­ceau cât bătăile spe­riate ale unei inimi de mamă, o ploaie to­ren­­ţială s-a pus de-a cur­­mezişul speranţei: „O­mul care oprise maşina ca să ne ducă la spital a rămas fără combus­tibil. Mama a murit în braţele mele!”.

Din acea clipă, totul s-a schimbat. Vedeta de azi, până a­tunci o fetiţă cuminte şi silitoare, a renunţat la copilărie şi a luat-o încet-încet pe drumul aspru al oamenilor mari.

„M-am tran­s­­format în stân­­că. Am simţit că am o respon­sa­bilitate foarte ma­re, pentru că sora mea a su­ferit psihic şi fi­zic după acel mo­ment, ca şi tata. Am de­venit brusc om matur, la nouă ani şi jumătate”.

Timp de 9 ani nu a mâncat înghețată

Andreea Marin a avut o copilărie marcată atât de dispariția mamei, cât și de lipsuri materiale și a dezvăluit care a fost motivul din cauza căruia, de la 9 ani și până la 18 ani, nu a mai mâncat o înghețată.

”Eu am avut probleme financiare încă din copilărie, de la moartea mamei mele. Și nu a fost ușor, nici să trecem prin acei ani, financiar vorbind. Au fost niște greutăți prin care am trăit ani de zile(…) Tata se retrăgea în fiecare dimineață într-o cămăruță, mai mică decât aceasta, și închidea ușa cu cheia. Noi, fetele, ne uitam pe gaura cheii, eram curioase să vedem ce face în fiecare zi acolo. De fapt nota, scria și scria și scria. Și, într-o zi, am furat cheia și am intrat acolo fără știrea lui.

Ne-am uitat în biroul lui și am găsit aceea agendă. Acolo el calcula și recalcula pe termen lung, pe luni, pe ani, se gândea cum să își plătească datoriile. Din acel moment noi am decis să renunțăm la ceva, să alegem lucrul acela care este cel mai important pentru noi.

Am ales înghețata. Ne-am dat seama că-i cerem prea multă înghețată tatălui nostru și, cu siguranță, de la înghețată el nu poate să pună bani deoparte și să plătească ce are de plătit”, a povestit Andreea Marin, în cadrul unui podcast.

Eșecuri în viața sentimentală

Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani, s-a bucurat întotdeauna de succes, însă balanța s-a înclinat mai mult în plan profesional, decât în plan sentimental. Frumoasa brunetă a avut parte de câteva eșecuri în dragoste, divorțând nu mai puțin de 3 ori de-a până acum.

Andreea Marin a avut parte de povești consistente de dragoste de-a lungul vieții. Aceasta le-a vorbit recent fanilor și despre prima căsnicie, moment în care spunea DA în fața ofițerului stării civile pe când avea doar 21 de ani. Bruneta se căsătorea atunci cu Cristian Gheorghiță.

Citește și: FOTO Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin. A fost distrusă după despărțirea de el

Andreea Marin s-a căsătorit în anul 1995, pe vremea când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Povestea lor de dragoste, deși intensă, nu a durat decât 3 ani: 

„Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens.

Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viață”, – mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată a Andreei Marin pentru Wowbiz.ro.

Din păcate, căsătoria lor nu a durat decât 3 ani. Cu toate astea, flacăra iubirii lor a fost intensă, dar s-a stins. Vedeta a mărturisit că deși primul mariaj s-a terminat rapid, dragostea dintre ea și fostul partener a fost una sinceră.

Întreaga lor relație a durat în total 7 ani, ajungând la final din cauza alegerilor profesionale diferite. Cristian a decis atunci să plece la studii în Statele Unite ale Americii, iar Andreea primise în momentul acela pe mână proiectul care a făcut-o cunoscută și pentru care este iubită și azi – ”Surprize Surprize”.

„Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la ‘Surprize’, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe.

De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, a declarat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni.

Pierderea prematură a mamei a determinat-o pe Andreea Marin să caute continuu ideea de familie perfectă. De asemenea, ea dorea să-și construiască un cămin ideal alături de un bărbat adevărat.

„Mereu am fost în căutarea acestui ideal. Am dat și greș, n-am ales bine sau poate nu a existat potrivire. E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, dar numai el știe care i-au fost sentimentele, ce a trăit, ce suferințe duce în suflet”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin și-a revenit după acest eșec amoros și și-a continuat viața. În anul 2006, Zâna Surprizelor s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică și un an mai târziu a devenit mămică, atunci când a născut-o pe Ana Violeta, unicul său copil. Din păcate, nici de această dată mariajul nu a rezistat. Andreea Marin și Stefan Bănică au divorțat după 7 ani.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te