Cine a fost prima iubire a Andreei Marin? S-au despărțit după ce el a ales să plece la studii în SUA

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 07.08.2023 - 19:50
Prima iubire a Zânei de la „Surprize, surprize”. Ce s-a întâmpat cu bărbatul după care a suferit - Foto: Facebook / imagine cu caracter ilustrativ

Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani, s-a bucurat întotdeauna de succes, însă balanța s-a înclinat mai mult în plan profesional, decât în plan sentimental. Frumoasa brunetă a avut parte de câteva eșecuri în dragoste, divorțând nu mai puțin de 3 ori de-a până acum.

SHARE

Andreea Marin a avut parte de povești consistente de dragoste de-a lungul vieții. Aceasta le-a vorbit recent fanilor și despre prima căsnicie, moment în care spunea DA în fața ofițerului stării civile pe când avea doar 21 de ani. Bruneta se căsătorea atunci cu Cristian Gheorghiță.

Prima căsnicie care a durat 3 ani 

Andreea Marin s-a căsătorit în anul 1995, pe vremea când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Povestea lor de dragoste, deși intensă, nu a durat decât 3 ani: 

„Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens.

Citește și: FOTO Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin. A fost distrusă după despărțirea de el

Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioadă grea a fost dragostea ei pentru viață”, – mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată a Andreei Marin pentru Wowbiz.ro.

Din păcate, căsătoria lor nu a durat decât 3 ani. Cu toate astea, flacăra iubirii lor a fost intensă, dar s-a stins. Vedeta a mărturisit că deși primul mariaj s-a terminat rapid, dragostea dintre ea și fostul partener a fost una sinceră.

Întreaga lor relație a durat în total 7 ani, ajungând la final din cauza alegerilor profesionale diferite. Cristian a decis atunci să plece la studii în Statele Unite ale Americii, iar Andreea primise în momentul acela pe mână proiectul care a făcut-o cunoscută și pentru care este iubită și azi – ‘Surprize Surprize’.

„Eram foarte fragedă”

„Această despărțirea noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la ‘Surprize’, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe.

De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față„, a declarat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni.

Pierderea prematură a mamei a determinat-o pe Andreea Marin să caute continuu ideea de familie perfectă. De asemenea, ea dorea să-și construiască un cămin ideal alături de un bărbat adevărat.

„Mereu am fost în căutarea acestui ideal. Am dat și greș, n-am ales bine sau poate nu a existat potrivire. E foarte simplu să stai pe margine și să judeci ce se întâmplă în viața unui om, dar numai el știe care i-au fost sentimentele, ce a trăit, ce suferințe duce în suflet”, a mai spus Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin șterge cu buretele primele trei căsnicii. Vrea să devină mamă la 46 de ani

Andreea Marin și-a revenit după acest eșec amoros și și-a continuat viața. În anul 2006, Zâna Surprizelor s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică și un an mai târziu a devenit mămică, atunci când a născut-o pe Ana Violeta, unicul său copil. Din păcate, nici de această dată mariajul nu a rezistat. Andreea Marin și Stefan Bănică au divorțat după 7 ani.

Andreea Marin nu s-a lăsat descurajată și a privit cu foarte multă încredere către viitor. Și-a deschis, din nou, sufletul și în anul 2013 s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. Dacă divorțul de Stefan Bănică l-a anunțat pe Facebook, ei bine și de această dată Andreea Marin a dat vestea despărțirii pe aceeași rețea de socializare, în toamna anului 2016.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te