Preşedintele CJ Vrancea a decedat la doar 46 ani. S-a îmbolnăvit după o vizită în Franța

DE Alin Crișan | Actualizat: 17.02.2024 - 12:00
Preşedintele CJ Vrancea a decedat la doar 46 ani. S-a îmbolnăvit după o vizită în Franța - Foto: Facebook

Preşedintele CJ Vrancea a decedat la doar 46 ani. Cătălin Toma s-a îmbolnăvit în urma unei vizite în Franţa, iar la întoarcere starea sa s-a agravat.

SHARE

Cătălin Toma, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, a murit la vârsta de 46 de ani. El a fost internat la un spital din Focşani, iar ulterior a fost transferat în Bucureşti, unde s-a stins din viaţă.

Preşedintele CJ Vrancea a decedat la doar 46 ani. S-a îmbolnăvit după o vizită în Franța

Cătălin Toma, preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea şi al PNL Vrancea, a murit după ce ar fi suferit complicaţii grave, iar starea de sănătate i s-ar fi agravat continuu, ca urmare a unei răceli pe care a avut-o imediat după ce s-a întors dintr-o vizită în Franţa.

Preşedintele CJ Vrancea, cel care l-a învins la alegerile din 2020 pe Marian Oprişan, avea 46 de ani şi a fost, înainte de a fi ales în funcţia de şef al CJ Vrancea, primar al comunei Jariştea şi senator PNL.

Citește și: Ciucă, mesaj de condoleanţe la moartea preşedintelui CJ Vrancea: „Lasă o rană adâncă”

Cătălin Toma s-a întors din vizita din Franţa şi a început să se simtă rău, iar starea i s-a agravat, astfel că a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani.

Pentru că starea sa de sănătate a continuat să se degradeze, medicii şi familia au decis să îl transfere la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș" din Bucureşti.

Din nefericire, Cătălin Toma nu a răspuns la tratamentele medicilor şi s-a stins din viaţă.

"Cu profundă tristețe și regrete adânci, ne exprimăm durerea în urma vestei tragice privind moartea neașteptată a președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. Comunitatea noastră a pierdut un lider dedicat și un om remarcabil.

Cătălin Toma a fost nu doar un președinte al Consiliului Județean, ci și un prieten, un coleg și un exemplu de profesionalism și devotament față de județul nostru. El a adus schimbări semnificative și a condus cu pasiune proiecte care au avut un impact pozitiv asupra vieții noastre cotidiene. A fost un lider vizionar și un susținător al comunității, aducând inovație și energie în toate demersurile sale.

Ultimul eveniment la care a participat președintele CJ Vrancea a fost întrunirea de la Paris, la sediul Consiliului Europei, pe 12 și 13 februarie, la lucrările Biroului Congresului Puterilor Locale și Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreședinte al Comisiei de Guvernanță.

Citește și: Biden spune că Putin e responsabil pentru moartea lui Navalnîi: „Nimeni să nu se lase păcălit”

În aceste momente dificile, ne alăturăm în gândurile noastre familiei, prietenilor și colegilor lui Cătălin Toma. Suntem uniți în durere și recunoaștem contribuțiile sale semnificative la dezvoltarea și bunăstarea județului Vrancea.

Informațiile privind ceremoniile funerare și alte detalii vor fi furnizate ulterior, pentru a oferi oportunitatea tuturor celor care doresc să își exprime respectul și condoleanțele.

În aceste momente dificile, ne rugăm pentru odihna sufletului lui Cătălin Toma și ne amintim cu recunoștință de tot ceea ce a făcut pentru comunitatea noastră", se arată într-un comunicat postat de Consiliul Judeţean Vrancea pe Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te