Ciucă, mesaj de condoleanţe la moartea preşedintelui CJ Vrancea: „Lasă o rană adâncă”

DE Alin Crișan | Actualizat: 17.02.2024 - 11:34
Ciucă, mesaj de condoleanţe la moartea preşedintelui CJ Vrancea: „Lasă o rană adâncă” - Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea/ Imagine cu caracter ilustrativ

Nicolae Ciucă a transmis un mesaj de condoleanțe la moartea preşedintelui CJ Vrancea, liberalul Cătălin Toma. Liberalul s-a îmbolnăvit în urma unei vizite în Franţa, iar la întoarcere starea sa s-a agravat.

SHARE

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis sâmbătă un mesaj la moartea preşedintelui CJ Vrancea, liberalul Cătălin Toma, arătând că acesta a fost unul dintre ''politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă''.

Ciucă, mesaj de condoleanţe la moartea preşedintelui CJ Vrancea: „Lasă o rană adâncă”

''Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veşnice a colegului nostru, Cătălin Toma, preşedintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă.

Citește și: Mesajul emoționant al salvamontiștilor din Sibiu pentru colegul ucis de avalanșă: „Ne vei păzi”

Cătălin şi-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă. Transmit condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!'', a fost mesajul şefului PNL.

Şi colegii din CJ Vrancea au ţinut să-i aducă un ultim omagiu.

''Cu profundă tristeţe şi regrete adânci, ne exprimăm durerea în urma veştii tragice privind moartea neaşteptată a preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma. Comunitatea noastră a pierdut un lider dedicat şi un om remarcabil. Cătălin Toma a fost nu doar un preşedinte al Consiliului Judeţean, ci şi un prieten, un coleg şi un exemplu de profesionalism şi devotament faţă de judeţul nostru.

El a adus schimbări semnificative şi a condus cu pasiune proiecte care au avut un impact pozitiv asupra vieţii noastre cotidiene. A fost un lider vizionar şi un susţinător al comunităţii, aducând inovaţie şi energie în toate demersurile sale'', au scris pe Facebook reprezentanţii CJ.

Ultimul eveniment la care a participat preşedintele CJ Vrancea a fost întrunirea de la Paris, la sediul Consiliului Europei, pe 12 şi 13 februarie, la lucrările Biroului Congresului Puterilor Locale şi Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreşedinte al Comisiei de Guvernanţă.

Citește și: Cu ce sumă importantă a crescut ajutorul de înmormântare din 1 ianuarie? Ce acte depui ca să îl iei?

''În aceste momente dificile, ne alăturăm în gândurile noastre familiei, prietenilor şi colegilor lui Cătălin Toma. Suntem uniţi în durere şi recunoaştem contribuţiile sale semnificative la dezvoltarea şi bunăstarea judeţului Vrancea. (...)

În aceste momente dificile, ne rugăm pentru odihna sufletului lui Cătălin Toma şi ne amintim cu recunoştinţă de tot ceea ce a făcut pentru comunitatea noastră'', mai arată sursa citată.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, preşedinte al PNL Vrancea, a decedat sâmbătă dimineaţă la un spital din Capitală. Avea 46 de ani. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te