Medicul Flavia Groșan atacă: Mai știți ceva de „eroul” care s-a ars să salveze niște pacienți scrum?

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 26.03.2021 - 22:13
Medicul Flavia Groșan, atac la medicul Cătălin Denciu care a intrat în flăcări pentru a-și salva pacienții la Piatra Neamț: Mai știți ceva de “eroul” care s-a ars să salveze niște pacienți scrum? Foto: beldefnews.mil.be/Vincent Bordignon
Postarea medicului Flavia Groșan Foto: Facebook
Medicul Cătălin Denciu la trei luni și jumătate după targedia de la Piatra Neamț Foto: Foto: beldefnews.mil.be/Vincent Bordignon

Medicul „minune" Flavia Groșan spune că nu este solidaritate între medici, dar nu are nicio problemă să-l atace pe medicul erou de la Piatra Neamț care a intrat în flăcări pentru a-și salva pacienții.

SHARE

La o zi după ce medicul Cătălin Denciu era detubat într-un spital din Belgia, acolo unde se afla de o lună, doctorița „minune" Flavia Groșan a scris pe Facebook o postare fără niciun fel de empatie față de un coleg de breaslă sau față de victime.

Citește și: Medicul Flavia Groșan a râs de tatăl ei pe Facebook pentru că n-a ascultat-o și s-a vaccinat

"Mai știți ceva de “eroul” care s a ars să salveze niște pacienți scrum? Gata. A fost detubat. Și-a salvat cumva onoarea. Subiect închis", a scris Flavia Goșan la 13 decembrie.

Citește și: Vindecătoarea Flavia Groșan, admiratoarea lui Șerban Nicolae: „Dragnea, cel mai bun program“

Unul dintre fani a comentat:

"Vomit! De-abia aștept să fie audiat".

Citește și: VIDEO De ce e periculos să folosești antibioticele pentru tratarea COVID-19

Medicul Cătălin Denciu a suferit arsuri grave în timp ce intrase în flăcări pentru a-și salva pacienții

La 15 noiembrie, Medicul Cătălin Denciu a intrat în salonul care ardea echipat în combinezon pentru a-și salva pacienții, iar echipamentul a luat foc pe el.

Citește și: FOTO Primele declaraţii ale medicului Cătălin Denciu, eroul incendiului de la Spitalul Piatra Neamț

Medicul era de gardă în seara tragediei și a intrat pur și simplu în flăcări pentru a-i salva pe pacienți. 

El a fost și cel care a ajutat la evacuarea pacienților din celălalt salon. „A făcut asta din dorinţa lui de a salva cât mai multe vieţi. Putem spune că s-a aruncat în flăcări pentru a-i salva. El a scos pacienți și din salonul alăturat. A încercat să intervină şi unde ardea. Asistenta a încercat să îl ajute”, a povestit directorul Spitalului Judeţean Piatra Neamţ, Lucian Micu.

Medicul Cătălin Denciu la trei luni și jumătate după targedia de la Piatra Neamț Foto: Foto: beldefnews.mil.be/Vincent Bordignon

A doua zi după tragedia de la Piatra Neamț, medicul a fost transferat la Spitalul Militar „Regina Astrid” din capitala Belgiei cu arsuri pe 75% din suprafața corpului.

Din cauza arsurilor grave, iniţial, el a fost în comă indusă timp de trei săptămâni. „Îmi amintesc că m-am trezit la terapie intensivă. Acolo au avut grijă de mine asistentele şi fizioterapeuţii.

Pe 20 ianuarie, am fost transferat la o unitate de terapie medie. Gradual, am început să mă pot mişca şi să pot merge din nou”, a povestit el pentru beldefnews.mil.be.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te