VIDEO Newsweek #2021 Tech Summit. Cu participarea lui Garry Kasparov, cel mai mare șahist al lumii

DE Alex Darvari | Actualizat: 09.06.2021 - 11:14

Tehnologia a ajuns să se dezvolte atât de mult încât activitățile companiilor din diverse domenii depind de aceasta. Inteligența artificială și machine learning fac parte din multe domenii ale științei și ale vieții de zi cu zi.

SHARE

Inteligența artificială și machine learning fac parte din multe domenii ale științei și ale vieții de zi cu zi. Există astfel de aplicații pentru servicii financiare, medicină, conducere autonomă de autovehicule, dar și pentru industria de betting & gaming.

Marile companii din aceste sectoare au înțeles oportunitatea oferită de folosirea curentă a dispozitivelor mobile astfel încât au devenit furnizoare de tehnologie a informației, după modelul Big Four Tech – Amazon, Apple, Facebook, Google. 

Acest lucru se traduce în experiențe mai bune și mai diverse pentru clienți, ceea ce însemnă o afacere mai durabilă, dar și mai responsabilă.

Folosirea tehnologiei informației ca funda-ment în zona de trading, betting & gaming are un impact pozitiv și în abordarea problemei dependenței. 

În acest fel, cu ajutorul tehnologiei, poate fi oprit la timp un comportament care tinde să devină dependent și eventual să blocheze pentru o perioadă accesul pe platformă. Însă, la fel de bine, tehnologia poate lucra în avantajul companiilor din această industrie și chiar poate limita pierderi importante, prin calcularea în timp real a tuturor riscurilor.

Industria pariurilor sportive începe foarte repede să semene și aceasta cu industria financiară. Drept urmare, multe case de pariuri se îndreaptă spre a avea propriile modele pentru a prezice rezultatul evenimentelor sportive (similar băncilor, care au cantități mari de date ce stabilesc prețuri la opțiuni pe acțiuni), în timp ce unii experți validează și monitorizează modelele.

Roboții fac tranzactții financiare cu o viteză uluitoare, iar pe baza inteligenței artificiale aceștia pot reacționa la știrile apărute în presă în timp real. Corelațiile pot fi realizate cu super viteza, iar decizia de tranzacționare poate fi luată mult mai repede decât poate traderul/brokerul.

Se transformă companiile de betting & gaming și trading în companii de tehnologie? Cât de importantă este tehnologia din spatele unor astfel de companii și către ce se îndreaptă? Va putea inteligența artificială să facă predicții precise?

Partea a doua a evenimentului Newsweek #2021 Tech Summit

Sunt câteva dintre întrebările la care vor vorbi invitații evenimentului: 

Garry Kasparov, Mare Maestru Internațional și fost Campion Mondial la Șah

Virgil Stănescu, Președinte Executiv, Sports HUB

Bruno Kovacic, CTO Superbet

Dan Ghiță, Șef de cabinet al președintelui ONJN

Andrei Popa, Director of Business Intelligence, Superbet

Odeta Nestor, Președinte, Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță

Dragos Buriu, CEO Newton Slots și Winner Online

Răzvan Tecuceanu, CEO MeetPlace GmbH.

 

Programul complet al summitului de tehnologie poate fi consultat aici AICI

 

#2021 TECH SUMMIT va fi transmis online pe site-ul newsweek.ro și pe pagina de Facebook a Newsweek România.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te