FOTO Irinel Columbeanu de nerecunoscut! Slăbit, tremură necontrolat și are dificultăți de vorbire

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 28.08.2023 - 20:55
Irinel Columbeanu de nerecunoscut! Slăbit, tremură necontrolat și are dificultăți de vorbire - Foto: Youtube/ Captură video
Irinel Columbeanu de nerecunoscut! Slăbit, tremură necontrolat și are dificultăți de vorbire - Foto: Youtube/ Captură video
Irinel Columbeanu de nerecunoscut! Slăbit, tremură necontrolat și are dificultăți de vorbire - Foto: Youtube/ Captură video

La doar 66 de ani, Irinel Columbeanu a ajuns să fie de nerecunoscut. Bărbatul care era odată și care reușea să învârtă pe deget femeile este acum doar o umbră palidă a milionarului.

SHARE

AVC-ul suferit în primăvara anului trecut l-a făcut pe Columbeanu să fie de nerecunoscut. Celebrul afacerist a ajuns acum piele și os, ba chiar a rămas cu sechele după accidentul vascular cerebral. 

Celebrul milionar se stinge pe zi ce trece 

La 66 de ani, Irinel Columbeanu a rămas doar piele și os. După ce și-a pierdut toată averea, celebrul afacerist a suferit și un AVC care i-au lăsat sechele grave.

Citește și: Monica și Irinel, „legați” printr-o datorie de 280.000 lei, veche de 15 ani. Fiscul îi execută silit

Columbeanu a suferit un AVC, în feburarie 2022, în urma căruia a rămas cu sechele. Omul de afaceri a oferit un interviu emoționant despre mărire și decădere, pentru emisiunea on-line „Fiță cu Adiță”.

Fostul milionar de la Izvorani a ținut, pentru multă vreme, prima pagină a tabloidelor. A fost unul dintre cei mai bogați români, cu o avere impresionantă, și cu o viață demnă de film.

Relația lui cu Monica Gabor a fost, de departe, una dintre cele mai mediatizate povești de iubire din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță, pe Irina, care este stabilită acum împreună cu mama ei în SUA.

În timpul emisiunii „Fiță cu Adiță”, Columbeanu a avut dificultăți care apar odată cu efectele unui AVC – greutatea în mișcare. Răspunsuri întârziate sau scurte. Afaceristul nu-și poate ține ochiul drept complet deschis și are dificultăți în a-și duce paharul la gură.

Unul dintre cele mai mari regrete ale afaceristului a fost decizia de a candida la Primăria Capitalei, împotriva lui Sorin Oprescu. El este de părere că acest lucru i-a atras tot ghinionul, ajungând să trăiască aproape de pe o zi de alta.

„Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare. Și, dintr-o dată, am primit o comunicare de la bancă de la care luasem creditul că a fost declarat scadent”, a declarat Irinel Columbeanu.

De la o viață de lux, la una sărăcăcioasă trăită în apartament 

Viața lui Irinel Columbeanu a fost ca un carusel. A ajuns de la mărire, la decădere. De la o avere impresionantă și un palat imens la Izvorani, fostul milionar a ajuns să aibă mari probleme financiare și să locuiască într-un apartament modest, din Colentina.

Citește și: VIDEO Irinel, la 65 ani. Stă cu chirie și are un Mercedes vechi. La 50 de ani, avea 70 milioane $

Din vila de pe malul lacului Snagov a mai rămas doar o ruină, după incendiul izbucnit în octombrie 2020. Acum, când trece cu barca pe lângă ea, Columbeanu este cuprins de tristețe și regrete târzii.

În cadrul interviului, gazda îl scoate la o plimbare cu barca pe Columbeanu, pe Lacul Snagov. Ajunși în dreptul vilei uriașe în care a locuit în vremurile bune, Irinel Columbeanu a mărturisit că îl încearcă un sentiment de regret atunci când se uită la clădirea de care îl leagă amintiri și a explicat că nu există comparație între casa sa de odinioară și actuala sa locuință.

Și-a amintit de momentul în care s-a însurat cu Monica Gabor și de petrecerea selectă pe care au dat-o în curtea vilei. 

„Simt un mare regret, față de unde stau acum comparația este groaznică. Acolo sus era camera mea, unde stăteam cu Oana. (...) Aici este pontonul unde m-am însurat ca să zic așa, unde am făcut nunta”, a povestit Irinel Columbeanu, la "Fiță cu Adiță".

Despre vicii, omul de afaceri a mărturisit că are două.

„Țigările și femeile (...) Dacă iei hotărâri proaste. Când te gândești tu că ești șmecher (...) Mi se urcase la cap. Inteligența pe care credeam eu că o am a fost anihilată de acest lucru. Am fost prea credul. Am crezut și în oameni, și în femei!”, a mai spus Irinel Columbeanu, în emisiunea lui Adiță Voicu.

Afacerist prosper, cu milioane de euro în conturi, Columbeanu s-a trezit într-o bună zi falit.

Irinel Columbeanu de câțiva ani trăiește modest, într-un apartament închiriat. Crede că unele decizii pe care le-a luat nu au fost de bun-augur. Printre acestea se află și investiția în fabrica de la Târgu Cărbunești.

„Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren.

Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală” a spus fostul milionar. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te