VIDEO Ion Apostol și Katia italianca au păcălit filajul Poliției și au aruncat două bancomate în aer

DE Adrian Costin | Actualizat: 02.12.2022 - 16:45
Ion Apostol și Katia italianca au păcălit filajul Poliției Foto: Facebook
Katia Sanginesi Foto: Facebook

Călin Gheorghe Apostol (48 de ani) și Katia Sanginesi (55 de ani), din Roma, sunt cei doi hoți care au aruncat două bancomate în aer în județul Constanța. Ei ar fi fost filați după prima explozie, dar au reușit-o și pe a doua, fiind prinși ulterior în trafic.

SHARE

Călin Gheorghe Apostol și Katia Sanginesi sunt împreună, întrucât ea i se adresează lui Apostol cu ”soțul meu”, dar nu sunt căsătoriți cu acte.

Katia Sanginesi, de 55 de ani,  din Roma, ar face parte celebra organizație mafiotă ‘Ndràngheta, cu sediul în Calabria, Italia.

Citește și: Cât de periculoase sunt nevestele Cordunenilor: arest și control judiciar pentru cămătărie și șantaj

Poliția susține că i-a prins pe cei doi în flagrant delict, însă, în realitate, aceștia au reușit să arunce în aer al doilea bancomat, au luat banii și apoi au fugit, deși se pare că ar fi fost filați.

Citește și: Canibalul care a invitat o studentă olandeză la cină și a mâncat-o și-a găsit sfârșitul

În explozia de la Pavilionul Expozițional Constanța a fost ucisă o pisică și au fost înregistrate distrugeri.

Citește și: VIDEO&FOTO Frumoasa și puternica polițistă care s-a luptat cu traficanții la frontiera cu Ucraina

Filajul Poliției a fost un rateu total în acest caz, întrucât nu se poate vorbi despre un flagrant atâta timp cât explozia a avut loc și au existat pagube, iar cei doi autori au fost pinși în trafic abia ulterior.

Bancomatul de la Pavilionul expoziţional din Constanţa a fost aruncat în aer noaptea trecută, în jurul orei 3:30. O pisică a murit în urma exploziei.

Citește și: Luxul afișat de beizadeaua lui Niculae Bădălău: supermașini și excursii exotice cu Bianca Drăgușanu

Paznicii au auzit bubuitura puternică, au sunat imediat la 112 şi au ieşit afară în încercarea de a-i prinde pe hoţi.

Prinși în trafic, nicidecum în flagrant

Aceștia au scăpat inițial, dar au fost prinşi în trafic de poliţişti la 4 kilometri distanţa de zona în care au dat lovitura. Poliţiştii au descoperit în maşina celor doi o mare sumă de bani. Surse din anchetă spun că este vorba despre persoane bănuite de astfel fapte şi în Italia. Femeia ar face parte din una dintre cele mai puternice grupări mafiote din Italia, temuta 'Ndrangheta.

Principalii suspecţi sunt aceeaşi care în urma cu 10 zile au aruncat în aer un bancomat în loclaitatea Castelu, judeţul Constanţa. Poliţiştii nu au reuşit să-i reţină la acel moment, dar i-au pus sub urmărire şi i-au reţinut după această nouă lovitură.

Pe 18 noiembrie, poliţia a fost alertată după ce un bancomat instalat chiar lângă sediul Primăriei şi al Poliţiei Locale din localitatea Castelu, a fost aruncat în aer. Atunci, au fost alertate şi trupele SRI pentru că nu se ştia cu exactitate ce tip de explozibil s-a folosit.

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei care au comis fapta şi i-au pus sub filaj. 

Despre ce flagrant vorbește Poliția?

 
,,În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului.

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te