Interlopul Fane Vâncică s-a luat de niște bikeri Hell's Angels. A zis că le achită nota, dar a uitat

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 05.07.2022 - 10:17
Interlopul Fane Vâncică s-a luat de niște bikeri Hell's Angels, apoi a zis că le achită nota de plată în semn de respect Foto: Facebook

Interlopul Fane Vâncică s-a certat cu niște membri Hell's Angels, local de fițe din Capitală, apoi a zis că le achită nota de plată în semn de respect.

SHARE

Interlopul Fane Văncică este cel care l-a amenințat cu bătaia și l-a provocat pe Nuțu Cămătaru, fiind protagonistul mai multor scandaluri în special pe rețelele de socializare.

Citește și: VIDEO Un vameș maghiar a lovit cu ușa și a împins un român la Nădlac. A rămas fără loc de muncă

În viața reală, lucrurile stau însă puțin diferit. Potrivit unor martori, Fane Vancică ar fi fost la un local de fițe din Capitală pe 18 iunie, însoțit de vărul său Florin și mai mulți cetățeni vorbitori de limbă maghiară.

Citește și: De ce a râs interlopul Gangal când a fost arestat pentru că a furat 100.000 € de la un colonel SPP

La o masă alăturată, ar fi stat și mai mulți membri ai temutei grupări de motocicliști Hell's Angels, de origine germană. La un moment dat, între Vancică și nemți s-a iscat un conflict care risca să degenereze, motiv pentru care ar fi fost necesară intervenția agenților de pază.

Citește și: Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham: F... me, I'm brilliant

A lăsat o gaură de 7.900 de lei la un local de fițe

În cele din urmă, spiritele s-au calmat, iar Fane Vancică ar fi anunțat că, în semn de respect pentru rivalii săi, le va achita el nota de plată. La sfârșit, pentru că nu avea bani pentru două note, interlopul i-ar fi comunicat unui șef de sală că rămâne dator și va aduce a doua zi banii pentru consumația germanilor, în valoare de 7.900 de lei.

Citește și: VIDEO Micea Nebunu, urmărit și de negăsit, live din Italia: Dați și voi un decret în România

Totuși, cu toate că a trecut mai bine de o săptămână, acesta nu ar mai adus datoria la la clubul respectiv, conform Spynews.

Scandalurile lui Văncică

Acum nouă ani, Fane Vancică a devenit cunoscut după ce l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru pe fondul unui conflict între clanuri.

Citește și: Interlopul Tyson către Robert Nica și Joe: Eu sunt șmecherul vostru. Nica, ești un măscărici

Văncică este și protectorul lui Fulgy pentru care a intervenit de mai multe ori. Fiul Clejanilor a amenințat un agent de pază de la un cazino bucureștean, apoi a revenit însoțit de Vancică și l-a scuipat pe bărbat, în timp ce filma cu telefonul mobil.

Citește și: Tarzan, tâlhar în serie, omora câini pentru a jefui și spărgea case prin acoperiș. A luat 9 ani

Fane Văncică a participat, la sfârșitul lunii august, la o nuntă organizată de unul dintre cele mai înstărite clanuri.
 
În acest context, liderul interlop s-a întâlnit cu Marian Sîrbu, zis Box, unul dintre oamenii din anturajul lui Nuțu Cămătaru, cercetat de DIICOT într-un dosar de crimă organizată, în care este acuzat de fapte comise cu violență.
 
 
Pe lângă fizicul său impresionant, Box este ușor de recunoscut după coada pe care o poartă încă de când era foarte tânăr. Potrivit unor martori, Vancică l-ar fi apucat de coadă și l-ar fi tras ușor, abordând un aer superior.

Fără să stea la discuții, Box s-ar fi ridicat de pe scaun și i-ar fi dat acestuia un pod de palmă în maxilar. În urma loviturii, omul din spatele lui Fulgy s-ar fi prăbușit la pământ, moment în care mai mulți interlopi aflați de față ar fi scos imediat cuțitele.

Citește și: Interlopul Văncică l-ar fi tras de coadă pe Marian Box care l-a pus jos cu un dos de palmă

L-a amenințat pe Nuțu Cămătaru

Rivalitatea dintre clanul Vancică și cel al Cămătarilor a fost la un pas să degenereze după ce aproximativ 60 de persoane, majoritatea figuri cunoscute ale lumii interlope, au mers la adresa lui Cami Niță, zis Fane al lui Marina sau Fane Vancică.

printre cei care au mers să-i ceară socoteală liderului interlop, ar fi fost și persoane care nu au legături de prietenie cu clanul Cămătarilor, ci ar fi profitat de moment pentru a se răzbuna în contul unor neînțelegeri personale cu acesta.

Fane Văncică a făcut apoi un live în care l-a amenințat pe Nuțu Cămătaru că-l bate. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te