Interlopii Zabar, Fildeș, Biță, Rafi, Decan, Noris și Țugui s-au încăierat la Poliție pentru o casă

DE Adrian Costin | Actualizat: 26.07.2022 - 12:43
Interlopii Zabar, Fildeș, Biță, Rafi, Decan, Noris și Țugui s-au încăierat la Poliție pentru o casă Foto: INQUAM Photos/Raul Giuglea

După un conflict în trafic, în care o femeie a fost împuscată în față cu bile, mai mulți membri din două clanuri rivale s-au încăierat chiar în fața unei secții de poliție unde fuseseră chemați pentru audieri.

SHARE

Cinci persoane au fost arestate preventiv după luptele de stradă dintre două clanuri din apropierea Capitalei.

Citește și: Viața de lux a româncei care era proxeneta șefă din Northampton și Birmigham: F... me, I'm brilliant

Citește și: Interlopul care a lovit două mașini și a fugărit un bărbat cu un cuțit, prins la frontieră

Totul a început după ce un microbuz în care se aflau șase membri ai clanului Durbală, din Chitila, a fost blocat în trafic de două mașini pline cu interlopi înarmați.

Citește și: Cum lua interlopul Gongoi, fiul Mamei Omida, taxe de protecție de la greii imobiliari ai Capitalei

Aceștia au coborât cu bâte, săbii și arme de foc, iar într-o primă fază au început să distrugă mașina Mercedes Vito, pentru că rivalii care refuzau să coboare.

În cele din urmă, s-a ajuns la o încleștare pe viață și pe moarte, în timpul căreia s-au tras mai multe focuri de armă, iar o femeie a fost împușcată în față cu un pistol cu bile.

Citește și: Cum au furat Zabar, Trident și Daolică ceasuri smart și căști de aproape un milion de euro

La fața locului au ajuns, în scurt timp, mai multe mașini ale Secției 5 dar și ambulanțe, care i-au transportat la spital pe Florian Durbală, Florin Gheorghe și pe femeia rănită cu arma de foc.

Citește și: VIDEO Interlopii Piciu și Pikachu au spart oglinda dubei care venise să-i ia după o bătaie în stradă

Bătaie în fața secției de poliție pentru un imobil din Chitila

A doua zi, au urmat percheziții la mai multe adrese, de unde s-au ridicat arme de foc neletale, săbii, topoare, bâte și alte arme albe. Totuși, niciunul dintre interlopii vizați nu se afla acasă.

Citește și: O judecătoare se iubea cu grefierul în birou, la Curtea de Apel București. Soțul, colonel, o spiona

Aceștia au venit singuri, a doua zi la sediul Secției 5, pentru audieri. Potrivit unor martori, cu această ocazie, în fața unității de poliție ar fi urmat o nouă încleștare între membrii celor două clanuri, însă conflictul a fost aplanat înainte să fie nevoie de intervenția ambulanțelor.

Polițiștii susțin că atacatorii sunt cunoscuți drept persoane violente din Mogoșoaia. Este vorba despre Cornel Fieraru Zabar, Fildeș Fieraru, zis Luis, Viorel Sandu, zis Biță, Sandu Durbală, zis Rafi, Ionel Călin, zis Decan, Ionuț Răducan, zis Noris, Cornel Sandu, zis Mugurel și Sorin Țuțui.

Cinci dintre aceștia au fost arestați preventiv de magistrații Judecătoriei Sectorului 1, însă, Cornel Fieraru, alias Zabar, considerat liderul clanului din Mogoșoaia, a fost lăsat în libertate și va fi cercetat, mai departe, sub control judiciar.

Motivul scandalului ar fi legat de achiziționarea unui imobil din Chitila, pe care și-l doresc ambele clanuri, conform Gândul. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.