Florin Salam, protejat de Mircea Nebunu, șeful clanului Sportivilor. Conflict cu alți maneliști

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 23.07.2021 - 13:50
Florin Salam este protejat de Mircea Nebunu, șeful clanului Sportivilor Foto: Facebook

Florin Salam a revenit în anturajul lui Mircea Nebunu, ba chiar l-a adus și pe Alex Velea să cânte la botezul fiului șefului clanului Sportivilor. În schimb, Mircea Nebunu îi asigură protecția.

SHARE

Florin Salam a pornit un scandal cu maneliștii care postează imagini pe conturile de socializare în care își arată bogăția sau teancurile de bani.

Citește și: VIDEO Cum îl protejează interlopul Vali Nebunu pe Fulgy: Să-i trageți frâna de mână!

Deși nu a nominalizat pe nimeni, Dani Mocanu și Tzancă Uraganu s-au simțit vizați și au ripostat. 

Citește și: Rusia s-a „deconectat cu succes” de la internetul global

”Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu... Sunt prea simțit să vorbesc de cineva... Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut...

Mi-e milă de voi... mă jur cu foc. Vă arăt 50 de lei... Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile... Vă pup!... Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a spus Florin Salam, într-un live pe o rețea de socializare.

Florin Salam a postat ulterior o melodie pe care o cântă împreună cu Tzancă.

Citește și: Florin Salam, turneul interlopilor: a cântat pentru clanul Văncică, Duduieni și Mircea Nebunu

Salam, protejat de Mircea Nebunu

După problemele pe care le-a avut cu clanul Duduianu, Florin Salam a revenit în anturajul lui Mircea Băluș, zis Nebunu, care-i mai luase apărarea în trecut, într-un conflict cu Nicolae Guță.

Citește și: Ciucu acuză oamenii lui Orban că își publică singuri articolele pe site-ul lui Buble, stiripesurse

Mircea Nebunu l-a acuzat la un moment dat pe Salam că este trădător, dar la începutula cestui an s-au împăcat, iar manelistul a cântat la botezul copilului interlopului. 

La începutul lunii martie, Florin Salam a cântat la un grătar, în cimitir, în memoria lui Emi Pian, alături de alți cunoscuți maneliști, printre care și Adi Minune. Asta chiar dacă el este unul dintre cei care a făcut plângere împotriva Duduienilor.

Parastasul a fost spart de polițiști, iar  30 de interlopi și maneliștii Florin Salam și Adi Minune au fost amendați.

Citește și: MANELIȘTI Clanul Duduianu, urmărire penală după ce i-au forțat să cânte gratis pe Guță și Salam

Florin Salam este unul dintre cei care a depus plângere împotriva mai multor membri ai clanului Duduianu care l-ar fi tâlhărit, șantajat și l-au pus să cânte gratis. 

În luna iulie a anului trecut, Denom, Seif și Aramis (primii doi unchi ai lui Emi Pian, al treilea văr cu acesta) au fost puși sub învinuire, după ce maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță s-au plâns că au fost tâlhăriți de Duduieni, reclamând o pagubă de peste 100.000 de euro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, clanul Duduienilor i-a obligat pe mai mulți interpreți de muzică de petrecere să le remită sume de bani care ajungeau până la 100.000 de euro sau să cânte, gratis, la diverse evenimente.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te