Ce și-ar lua Rareș Bogdan cu 100 lei de la magazin: Pâine, unsoare și roșii, printre preferate

DE Alin Crișan | Actualizat: 21.10.2023 - 13:42
Ce și-ar lua Rareș Bogdan cu 100 lei de la magazin: Pâine, unsoare și roșii, printre preferate - Foto: Captură video/ Imagine cu caracter ilustrativ

Rareş Bogdan susţine că de 100 de lei, asemenea premierului Marcel Ciolacu, şi-ar cumpăra roşii, brânză, pâine şi untură. Eurodeputatul PNL îl atenţionează pe Marcel Ciolacu să nu cadă în ridicol.

SHARE

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan susţine că de 100 de lei, asemenea premierului Marcel Ciolacu, şi-ar cumpăra roşii, brânză, pâine şi untură. Eurodeputatul PNL îl atenţionează pe Marcel Ciolacu să nu cadă în ridicol, invocându-l pe Adrian Năstase, care a purtat cizme de cauciuc în campania electorală din 2004.

Ce și-ar lua Rareș Bogdan cu 100 lei de la magazin: Pâine, unsoare și roșii, printre preferate

Cât despre încălţăminte, Rareş Bogdan s-a arătat invidios că Marcel Ciolacu poartă pantofi de 1.500 de euro. 

Citește și: Ce și-a luat Ciolacu de 100 de lei de la supermarket: Ursus și salam săsesc în coș

”Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-şi cumpere nişte galoşi!”, a recomandat Rareş Bogdan.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a fost întrebat în emisiunea Insider politic ce îşi cumpără de 100 de lei, după ce, în urmă cu o săptămână, premierul Marcel Ciolacu a postat pe Facebook un bon de cumpărături pentru a arăta ce şi-a putut cumpăra cu 100 de lei, atrăgând numeroase critici şi ironii.

”Roşii, brânză de la sibienii mei, pâine şi untură, unsoare, cum se zice în Ardeal. Nu ştiu ce a luat Ciolacu, dar ştiu un singur lucru: în politică trebuie să fii foarte atent, că poţi să cazi în ridicol extrem de rapid. Trebuie să aibă grijă! Eu atât îi spun, cu simpatie: Domnule, ai grijă! Vi-l amintiţi pe Adrian Năstase în cizme de cauciuc şi în vestă? Nu încerca să fii ceea ce nu eşti”, a spus Rareş Bogdan la Prima TV. 

Citește și: Economia, în cădere liberă? Deficitul bugetar ar putea crește până la 5,7%. Cauza, măsurile fiscale

Rareş Bogdan a declarat că nu are pantofi de 1.500 de euro, aşa cum poartă liderul ”socialist” Marcel Ciolacu. 

”N-am pantofi de 1.500 de euro. Şi sunt un om bogat şi port haine scumpe. N-am pantofi de 1.500 de euro. Sunt invidios. Socialist cu pantofi de 1.500 de euro? Noi, liberalii avem voie să avem pantofi de 1.500 de euro. Să-şi cumpere nişte galoşi!”, a îndemnat eurodeputatul PNL. 

În luna iulie, la ziua Patriarhului Daniel, premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Camerei Deputaţilor Alfred Simonis s-au afişat cu pantofi italieneşti identici, de peste 1.500 de dolari, conform relatărilor de presă, potrivit news.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te