Astrologul Mădălina Manole, care a murit la doar 39 de ani, fusese internată și avea 3 diagnostice

DE Alin Crișan | Actualizat: 01.02.2023 - 20:49
Mădălina Manole - Foto: GDS

Vestea decesului Mădălinei Manole a fost făcută de familia astrologului, printr-un mesaj postat pe Facebook. Moartea subită a astrologului Mădălina Manole a surprins pe toată lumea. Tânăra s-a stins din viață, luni seară, la doar 39 de ani.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

„Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”, a anunțat familia Mădălinei.

Citește și: Lovitură pentru Biden: FBI percheziționează casa președintelui american. Care este motivul

Cei apropiați nu au confirmat, deocamdată, cauza decesului, dar se pare că tânăra ar fi murit din cauza unui stop cardiac, scrie Adevărul.

Conform a1.ro, apropiați ai familiei au dezvăluit că Mădălina Manole a fost internată în 2022 suferind de „colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal".

Astrologul Mădălina Manole a murit

După anunțul morții cunoscutului astrolog, sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de socializare a Mădălinei Manole de cei care au cunoscut-o:

Citește și: FOTO Fenomenul celor 3 sori a fost surprins în Masivul Postăvaru: „Cum să nu iubești munții?”

„Zbor lin printre stele, Mădălina! Sufletul tău să călătorească spre o lume dreaptă, iubitoare și caldă. Condoleanțe familiei și prietenilor!”, „Nu pot să cred! Tot sper să fie o glumă a Facebook. Dacă este adevărat, Dumnezeu să te odihnească și drum lin către îngeri și către tatăl el!

Dar cu mama ei cum rămâne? Cum poate duce atâta durere? Doamne, câteodată nu te înțelegem, numai tu știi să le orânduiești.”, „Durere fără margini! Greu de înțeles! Greu de acceptat! Ai plecat prea repede....!

Nu te vom uita! Vei fi mereu în inima noastră, a celor care te-am cunoscut! Nu vom uita chipul tău frumos, zâmbetul, bunătatea, vorba blândă! Dumnezeu să te odihnească în pace, Mădă!"

Citește și: 360.000 de români primesc miercuri 700 de lei. Ce se întâmplă dacă poștașul nu îi găsește acasă

Cum a ajuns astrolog? Mădălina Manole avea, inițial, un alt drum în viață
Mădălina Manole era inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii. Cu toate acestea, ea a devenit fascinată de astrologie.

Dar până să ajungă la profesia pe care a îndrăgit-o atât de mult, Mădălina a lucrat la televiziune Pro TV, TVR 2, Look TV și Digi 24. Ulterior, aceasta s-a îndreptat către print şi online. A scris la mai multe reviste, unde a realizat rubrica dedicată horoscopului, conform tvr.ro.

„Mădălina a înţeles că drumul ei era altul, aşa că, de câţiva ani descifrează tainele Universului, fiind astrolog cu diplomă”, anunța televiziunea publică în urmă cu doi ani, potrivit click.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te