Misterul dispariției campioanei la tir Andreea Rabciuc ar putea fi elucidat. Ce au găsit polițiștii

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 22.01.2024 - 15:54
Andreea Rabciuc, românca dispărută după o ceartă cu iubitul la o petrecere în Italia Foto: tg24.sky.it

Campioana româncă la tir sportiv, Andreea Rabciuc, ar fi fost găsită într-o fermă părăsită, în apropiere de locul unde a fost dată dispărută în urmă cu aproape 2 ani. Anchetatorii spun că trebuie să aștepte testele ADN. Iubitul româncei este anchetat în dosarul dispariției ei.

SHARE

Misterul dispariției Andreei Rabciuc, campioana la tir sportiv dispărută în urmă cu doi ani în Italia, după o ceartă cu iubitul, ar putea fi elucidat. 

Cadavrul unei tinere, alături de articole vestimentare care ar putea aparține româncei, au fost găsite într-o fermă părăsită. Polițiștii vor să afle rezultatele testelor ADN pentru a vedea dacă este vorba despre persoana căutată.  

Misterul dispariției campioanei la tir, Andreea Rabciuc, ar putea fi elucidat

Andreea Rabciuc, fostă campioană a României la tir sportiv, a dispărut acum doi ani, după o petrecere, în Italia. Se pare că trupul ei a fost găsit pe 20 ianuarie, nu departe de locul dispariției și lângă Via Montecarottese.

Îmbrăcămintea prezentă ar semăna cu cea a fetei de origine română, care locuia în Vallesina împreună cu mama ei. 

Totul s-a întâmplat în zorii zilei de 12 martie 2022. Tânăra de 29 de ani se certase cu iubitul ei, Simone Gresti, și părăsise petrecerea din fermă, unde erau prezenți o prietenă și proprietarul imobilului.

Citește și: Schelet găsit într-un parc din Roma. Se presupune că este al româncei din poză, campioană la tir

Atunci i s-a pierdut orice urmă. 

Se presupune că ar fi mers singură și fără bani pe șoseaua Montecarottese, lăsându-și telefonul mobil în mâinile lui Gresti, care este singura persoană cercetată pentru răpire și, ulterior, pentru trafic de droguri. Din acea noapte, căutarea tinerei de origine română nu a mai încetat, conform tg24sky.it

Foto: captură observatornews.ro

Andreea Rabciuc îi trimisese un mesaj tatălui ei, care locuiește în Spania, în noaptea dispariției, la ora 4.20: „Am avut probleme”. El a văzut mesajul dimineață, când s-a trezit, și când fiica lui era deja dispărută.

Citește și: Cine e bărbatul suspectat că a ucis o româncă în urmă cu un an și a îngropat-o într-un parc din Roma

În aprilie anul trecut, judecătorul de instrucție a acordat o prelungire cu 18 luni a cercetărilor efectuate de procurorul Irene Bilotta. Acum, la aproape doi ani de la dispariția fetei, proprietarii fermei în ruină, dar închisă, au descoperit presupusele rămășițe. 

Cadavrul a fost găsit însă într-o parte a parterului, unde geamurile fuseseră sparte. Pentru identificarea oficială va fi necesar un test ADN.

Citeşte şi: Descoperire macabră: Schelet uman, găsit într-o boxă a unui bloc ce nu mai fusese deschisă de 10 ani

Polițiștii s-au întors la proprietate după ce proprietarii, doi frați, au observat un geam spart la parter. Ei le-au spus polițiștilor că ei nu au mai intrat în acea parte a imobilului de doi ani și că acolo au făcut doar lucrări de întreținere a fațadei și activități în grădină.

Toată lumea se întreabă însă cum, după lungi și repetate căutări în zona respectivă, fără succes, trupul neînsuflețit a fost găsit acum la o aruncătură de băț de locul dispariției, scrie cronachemarche.it.


O alertă similară a fost declanșată la începutul lunii iulie anul trecut, când un alt schelet, aparent al unei femei în vârstă de 30 de ani, a fost găsit în cartierul Pigneto din Roma.

Andreea Rabciuc a fost multiplă campioană națională la tir sportiv, care a făcut parte din lotul României de seniori. Ea a fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te