Bulibașa Petrea Sandu și romii din Murgeni s-au înscris în AUR. Sâmbătă, întâlnire cu George Simion

DE Alex Darvari | Actualizat: 18.12.2020 - 21:21
AUR, filiala Murgești / FB

În frunte cu bulibașa Petrea Sandu, romii din localitatea Murgeni au semnat în grup, săptămâna trecută, adeziuni la AUR, după cum arată pagina de Facebook a organizației județene a AUR.

SHARE

Surse din ordinea publică au spus pentru vasluiazi.ro că importante forțe ale Inspectoratului Județean de Jandarmi și ale Poliției Locale vor împânzi sâmbătă centrul municipiului Vaslui.

Intrarea în AUR a clanului Sandu din Murgeni s-a făcut odată cu organizarea alegerilor pentru desemnarea conducerilor organizațiilor locale din12-13 decembrie. Viitorii parlamentari Raisa Enachi și Andrei Busuioc nu au fost prezenți, trimițând pe un necunoscut basarabean cu cetățenie română, Ion Filimon, se pare om de afaceri în Republica Moldova pentru a „pune ordine” în organizațiile din județul Vaslui. Zvonuri bine plasate ne-au spus că viitoarea deputată Raisa Enachi încearcă să evite cât mai mult contactul cu presa, recomandând în cercul său intim ca numărul său de mobil să nu fie dat nici măcar președinților de organizații.

Preotul „din Cambrige”, Valentin Burghelea, a sfințit alegerile celor din AUR și a făcut un pic de politică

La alegerile de la Vaslui a fost prezent și preotul Valentin Burghelea, personaj cu o istorie tulbure, care slujește la o biserică din suburbia Delea, numele lui fiind implicat în mai multe scandaluri, dar făcându-se mai ales cunoscut pentru că a ajuns preot după ce ar fi absolvit Universitatea din Cambrige – Marea Britanie. După ce a sfințit adunarea,  slujitorul lui Dumnezeu a făcut și un pic de politică, recomandând celor prezenți să se țină „legați unii de alții” pentru că presa ar dori răul AUR.

După alegeri, bulibașa Petrea Sandu a postat pe pagina sa de facebook că …el este președintele AUR.

De-a lungul timpului, clanul Sandu din Murgeni a fost implicat în diferite scandaluri sângeroase, culminând în vara acestui an într-o confruntare cu clanul rival Murui din Murgeni, importante forțe de ordine fiind trimise la Murgeni mai multe zile la rând pentru a institui ordinea.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.