Alexandru Arşinel şi soţia lui, internați la Matei Balș cu COVID-19. S-au vaccinat acum două luni

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 20.04.2021 - 11:27
Alexandru Arşinel şi soţia lui, internați la Matei Balș cu COVID-19. / Foto: b1.ro

Actorul Alexandru Arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, Marilena, sunt internaţi de patru zile la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti, după ce au fost diagnosticaţi cu Covid-19, la două luni de la vaccinare.

SHARE

Contactat telefonic de news.ro, directorul adjunct al Teatrului „Constantin Tănase” a spus că ei se simt „nefiresc de cum ar trebui să ne simţim, având în vedere că am parcurs toate etapele”.

Medicii spun că Arșinel și soția lui au formă ușoară de COVID

Cu o voce slăbită, respirând greu, Arșinel a adăugat că „am făcut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) şi de patru, cinci zile suntem internaţi aici, unde e domnul doctor Marinescu. Medicii spun că avem o formă uşoară”.

În 2017, Arşinel a fost supus unei intervenţii în urma unui infarct, iar în 2013, unui transplant de rinichi şi a suferit mai multe intervenţii la coloană.

Citește și:

Fostul comandant al trupelor SUA din Europa: Noua Cortină de Fier este de-a lungul Mării Negre

Născut în 4 iunie 1939, Alexandru Arşinel a absolvit Institutul de Artă Teatrală Cinematografică „I. L. Caragiale”, pentru ca la scurt timp să se angajeze la Teatrul de Revistă din Bucureşti, devenind apoi directorul şi managerul acestuia.

A jucat în peste 30 de filme artistice, printre care „Ana şi... hoţul”, „Miss Litoral”, „Anotimpul iubirii”, „În fiecare zi mi-e dor de tine”, „A doua cădere a Constantinopolului”, „Paradisul în direct” şi „Sexy Harem Ada-Kaleh”.

Citește și:

Medic, despre bolnavii COVID: „Uneori nu apucăm să-i vedem, fac stop cardiorespirator în curte”

Activitatea sa din teatru, film, televiziune şi teatru radiofonic a fost recompensată în ultimii ani cu mai multe distincţii, precum Premiul Special UNITER pentru Teatrul de Revistă, Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Comandor - „Arta Spectacolului”, Medalia de Onoare a Federaţiei Comunităţii Evreieşti din România, Premiul Special şi Diploma de Onoare oferite de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional la împlinirea a 50 de ani de carieră şi Premiul Special „Ambasadorul Teatrului Naţional Românesc”. În 2017, a  devenit cetăţean de onoare al Capitalei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.