Administrația Spitalelor a semnat un nou contract pentru cazarea cadrelor medicale

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 23.04.2020 - 19:22

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) a încheiat încă un contract, de această dată în valoare de 1,4 milioane lei, pentru cazarea cadrelor medicale care se află în prima linie de acțiune împotriva pandemiei de COVID-19.

SHARE

Un anunț publicat miercuri 22 aprilie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice arată că Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale din București (ASSMB) a încheiat un nou contract de servicii hoteliere pentru cazarea cadrelor militare implicate în lupta cu pandemia de coronavirus.

Potrivit anunțului de licitație, ASSMB a încheiat în data de 18 martie un contract în valoare de peste 1,4 milioane de lei pentru o perioada de 2 luni cu firma Union Conference & Hotel SRL. Unitatea hotelieră se află situată pe Bulevardul Unirii nr 47.

ASSMB: Este vorba de 95 de camere pentru cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”

„Contractul privind «servicii hoteliere de cazare», la care faceți referire, a fost încheiat de Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) cu SC Hotel Union Conference SRL, locul de executare a contractului fiind la adresa din Bd. Unirii nr. 47, unde se află unitatea hotelieră.

Spațiile de cazare achiziționate sunt destinate personalului medical (medici și asistenți medical) angajat în spitale aflate în coordonarea ASSMB, care se află în prima linie de acțiune împotriva pandemiei de COVID-19.

În concret, contractul invocat de Dumneavoastră are ca obiect spații de cazare destinate cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale 'Dr. Victor Babeș'. Contractul la care faceți referire vizează un număr de 95 de camere.”, au precizat joi pentru HotNews.ro oficialii ASSMB.

De ce face mai exact ASSMB aceste achiziții și ce alte contracte a mai încheiat?

HotNews.ro a scris miercuri că ASSMB a cumpărat la finele lunii martie din acest an servicii de cazare în Hotelul Ambasador din Capitală, pentru personalul medical care luptă împotriva pandemiei de coronavirus, potrivit unui anunț publicat în Sistemul electronic de achiziții publice.

Valoarea contractului este de peste 1,3 milioane de lei (fără TVA), tot pentru 2 luni, și vizează toate cele 99 de camere ale hotelului, clasificat la patru stele.

„Pentru cele două contracte privind achiziționarea de servicii de cazare menționate de dumneavoastră, anunțurile de atribuire au fost publicate în această săptămână.

În afara acestora, mai există un contract pentru servicii de cazare încheiat cu SC Lahovary Palace SRL. În funcție de evoluția stării de pandemie și în condițiile în care vor exista solicitări din partea unităților medicale aflate în coordonarea ASSMB, implicate în combaterea COVID-19, există disponibilitate pentru achiziționarea unor spații de cazare suplimentare", au precizat reprezentanții ASSMB.

Potrivit acestora, șirul de achiziții făcute prin negociere, fără publicarea unui anunț de licitație, este întemeiat pe Ordonanța Militară nr. 7 din 4 aprilie 2020.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te