GALERIE FOTO Accidentul cu o mașină cu volan pe dreapta în care au murit 7 oameni

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 25.07.2021 - 14:23

7 persoane, 5 adulți și 2 copii, au decedat în accidentul care s-a produs duminică pe DN2 Bacău - Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, a anunţat ISU Bacău. Autorităţile din Bacău au declanşat planul roşu de intervenţie în urma accidentului.

SHARE

Un accident grav s-a produs duminică dimineaţă pe E85 Bacău - Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, în care au fost implicate un autoturism cu volan pe dreapta şi un microbuz în care se aflau 15 persoane.

„Pe DN2 Bacău-Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

7 persoane, printre care şi doi copii, au decedat.

Restul persoanelor au fost evaluate medical la faţa locului. Potrivit reprezentanţilor ISU Bacău, a fost necesară decopertarea microbuzului pentru scoaterea victimelor.

Citește și: Biden reafirmă angajamentul față de Afganistan, iar talibanii au decapitat un „colaborator”

Doi dintre cei cinci răniţi - un copil şi un adult - sunt în stare gravă, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, Mirela Romaneţ, potrivit Agerpres.

Ceilalţi trei răniţi - doi adulţi şi un copil - se află internaţi pe secţia de chirurgie, cu traumatisme multiple.

„Toţi cei trei adulţi sunt internaţi pe secţia chirurgie cu traumatisme multiple. Unul dintre ei este în sala de operaţie. Ceilalţi doi sunt monitorizaţi în vederea unei eventuale înrăutăţiri a stării lor de sănătate. Ambii sunt conştienţi. La copii situaţia este puţin diferită.

Citește și: VIDEO Cum îl protejează interlopul Vali Nebunu pe Fulgy: Să-i trageți frâna de mână!

Un copil de 3 ani este într-o stare mai bună, fiind internat pe secţia de chirurgie pediatrică cu un traumatism cranio-cerebral minor, contuzie toraco-abdominală şi escoriaţii.

Cel de-al doilea, de 15 ani, este în stare foarte gravă şi este internat cu fractură de bazin, ruptură de splină, fractură femur drept şi tensiune 4 cu 2”, a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Bacău, citat de Știrile Pro Tv.

Autorităţile din Bacău au declanşat planul roşu de intervenţie în urma accidentului.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.