VIDEO Liderul trupei Foo Fighters a acceptat provocarea unei fetițe de 10 ani care cântă la tobe

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 31.08.2020 - 16:14

Nandi Bushell, o fetiță de 10 ani din Marea Britaniei, care cântă la tobe și-a văzut visul împlinit. Ea îi lansase o provocare lui Dave Grohl, liderul formației Foo Fighters, pe Youtube, la 17 august. Acesta i-a acceptat provocare răspunzându-i de pe contul oficial de Tweeter.

SHARE

Talentata Nandi Bushell postase un cover la tobe al melodiei „Everlong”. Fata a scris că visul ei este să cânte împreună cu Dave Grohl și ceilalți membri ai trupei Foo Fighters și că și-ar dori foarte mult o "bătălie" a tobelor cu liderul formației.

Dave Grohl (51 de ani), fost baterist al formației Nirvana și actualul lider al Foo Fighter i-a răspuns cu un clip video postat pe contul oficial de Tweeter al formației. 

 „Provocarea a fost acceptată”, a scris el, etichetând-o pe Nandi Bushell. "Nu am cântat aceste melodii foarte mult timp ..... mulțumesc pentru inspirație !!!"

„E rândul tău”, a adăugat rockerul care a precizat că a cântat la setul de tobe al fiicei sale Harper.

Grohl a spus că a văzut toate videoclipurile lui Bushell. „Ești un baterist incredibil și chiar sunt măgulit că ai ales câteva dintre melodiile mele pentru videoclipurile tale și le-ai cântat pe toate perfect”, a spus el.

"Așadar, azi îți voi oferi ceva ce poate nu ai mai auzit până acum. Este o melodie numită 'Dead End Friends' a trupei Them Crooked Vultures ... Acesta este răspunsul meu la provocarea ta. Acum mingea este la tine!"

Nandi Bushell a fost foarte fericită de faptul că Grohl i-a acceptat provocarea.

Este ireal! Nu pot să cred că Dave Grohl a acceptat provocarea. Multumesc! Acum e rândul meu să învăț "Dead End Friends". Mulțumesc Harper că i-ai împrumutat tatălui tău tobele", a scris Nandi Bushell. 

Grohl nu este primul star rock pe care fetița l-a impresionat-o cu abilitățile ei. În ianuarie, Queens of the Stone Age a dat share unui videoclip al fetei cântând melodia lor „No One Knows”. În iunie, Tom Morello de la Rage Against the Machine i-a daruit un Fender Soul Power Stratocaster după ce a văzut coverul melodiei „Guerilla Radio” interpretat de Nandi, conform billboard.com

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.