„Regina muzicii latino pop”, Gloria Estefan, dezvăluire șocantă: a fost abuzată sexual la 9 ani

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 04.10.2021 - 11:20
„Regina muzicii latino pop”, Gloria Estefan, dezvăluire șocantă: a fost abuzată sexual la 9 ani. / Foto: nbcnews.com

Într-un show Facebook Watch, la care a participat alături de fiica şi nepoata ei, Gloria Estefan (64 de ani), „regina muzicii latino pop”, a dezvăluit că a fost victima abuzului sexual la vârsta de 9 ani.

SHARE

„93% dintre copiii abuzaţi îi cunosc şi au încredere în agresorii lor. Şi ştiu asta pentru că am fost unul dintre ei”, a dezvăluit Gloria Estefan în episodul „Red Table Talk: The Estefans”.

Gloria Estefan a povestit că agresorul nu îi era rudă apropiată, dar făcea parte din familie, iar mama ei a avut încredere în el.

Citește și: Mihai Morar, fără prejudecăți, se menține în formă, „ca fetele”, făcând Pilates

„El era din familie, dar nu rudă apropiată. Era într-o poziţie de putere pentru că mama mea m-a dat la şcoala lui de muzică şi el a început imediat să îi spună cât de talentată eram şi că aveam nevoie de atenţie specială, iar ea s-a simţit norocoasă pentru că el îşi concentra atenţia asupra mea”, a precizat cântăreața.

Gloria Estefan a preferat să tacă din cauza amenințărilor

Artista a mai spus că lucrurile s-au petrecut treptat și că era conștientă de pericolul în care se afla, dar a preferat să tacă din cauza amenințărilor bărbatului.

„I-am spus: asta nu se poate întâmpla, nu poţi face asta, iar el mi-a zis: Tatăl tău e în Vietnam, mama ta este singură şi o voi omorî dacă îi spui. Ştiam că omul este nebun şi de asta am crezut că ar putea chiar să îi facă rău mamei”, a povestit Gloria Estefan.

Citește și: Bianca Drăgușanu, reticentă la magia Disneyland: „Parcul e o imensă coadă. Copiii au fost bucuroși”

În urma experienței traumatice, Gloria Estefan s-a confruntat cu stări de anxietate, ce au dus la căderea părului.

Cântăreața i-a spus mai târziu mamei sale prin ce a trecut. Femeia a fost sfătuită să nu depună plângere penală deoarece fiica ei ar fi trebuit să depună mărturie în fața judecătorilor, iar asta ar fi putut să-i provoace o traumă și mai mare.

Supranumită „Regina muzicii latino pop”, Gloria Stefan s-a născut la Havana, în Cuba, dar s-a mutat în SUA în copilărie, împreună cu familia ei. Aceasta a câștigat mai multe Premii Grammy și a intrat în topul 100 al celor mai buni artiști din lume, relatează unica.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.