Bianca Drăgușanu, reticentă la magia Disneyland: „Parcul e o imensă coadă. Copiii au fost bucuroși”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 04.10.2021 - 10:23
Bianca Drăgușanu a mers în vacanță la Disneyland cu fiica ei, Sofia Natalia. / Foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Se spune că Disneyland Paris e singurul loc din Europa unde magia prinde viață. Bianca Drăgușanu a dus-o pe fiica sa Sofia Natalia, care a împlinit cinci ani, să se întâlnească cu personajele sale preferate, dar nu a fost impresionată. Probabil, se aștepta s-o recunoască Mickey.

SHARE

Bianca Drăgușanu (39 de ani) a mers în vacanță la Disneyland cu fiica ei, Sofia Natalia, care a împlinit 5 ani pe 27 septembrie 2021. Experiența i-a lăsat modelului un gust amar, din păcate. Bianca și Sofia au fost însoțite și de sora Biancăi, Oana, și de unul dintre fiii ei.

„Frumos, nu mă mai duc! Tot parcul este o imensă coadă. Cea mai scurtă la care am stat a fost de 56 de minute. Copiii voiau peste tot, cum să-i refuzi? Stăteau câteva secunde în trenulețul groazei, să zicem, apoi o oră la coadă pentru un alt traseu”, a povestit Bianca pentru cancan.ro.

Citește și: FOTO Kate Middleton, apariție răpitoare la premiera noului James Bond - „No Time To Die”

„Un bilet de prioritate costă 20 de euro, l-am luat, dar scurtează așteptarea cu cel mult 20 de minute. Deci, cam tot degeaba… Trebuie să arăți testul COVID, vaccinul… 1.000 de filtre, gențile la control”, a mai spus vedeta.

Bianca Drăgușanu, nemulțumită de mâncarea și prețurile de la Disneyland

„Mereu carne de vită, cât să mănânc? E genul de fast-food. Acolo numai gogoși, fast food, vată pe băț… Iar la hotel? Mâncarea proastă. Trebuie să plătești înainte, nu știi ce iei, te trezești cu ceva aiurea”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Citește și: Alex Bodi poate respira ușurat. Oana Marica, alias Bunesa, nu e pregătită să aibă copii

„Am stat în Hotelul Disney, care nu avea nici măcar minibar. Mâncarea e făcută pe repede înainte. Ceva rău și scump. Le-aș cere dublu, dacă m-ar vrea din nou acolo. Aș negocia la sânge. Eu am mâncat salată și vită la Steakhouse, cu rezervare. Am stat 3-4 zile, m-am chinuit să găsesc una. Eu mi-am luat banii cu mine, nu asta a fost problema”, a continuat.

Sofia Natalia s-a simțit minunat la Disneyland

„Orice jucării am luat. Doi copii, al meu și al soră-mii, au fost bucuroși. Asta a fost singura mea bucurie la Disney, bucuria lor. E 180 de euro meniul de copil, am cumpărat tot ce au vrut ei. Cea mai ieftină jucărie e 80 de euro. Și de trei ori pe zi își luau”, a mai spus Bianca.

„Păi cum să nu iei, când auzi: «Mami, o vreau, e ultima!». Se uită cu ochii ăia mari la mine, cum să nu-i iau? Am fost să-i îndeplinesc un vis Sofiei și nepoțelului meu”, a conchis Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te