Primul soț al Andreei Marin a pus școala înaintea iubirii. A părăsit-o ca să studieze în SUA

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.11.2021 - 17:50
Primul soț al Andreei Marin a pus școala înaintea iubirii. A părăsit-o ca să studieze în SUA

Care este motivul pentru care Andreea Marin a divorțat de primul soț?

SHARE

Andreea Marin a avut parte de povești consistente de dragoste de-a lungul vieții. Aceasta le-a vorbit recent fanilor și despre prima căsnicie, moment în care spunea da în fața ofițerului stării civile pe când avea doar 21 de ani. Se căsătorea atunci cu Cristian Gheorghiță.

Citește și: Andreea Marin: M-am măritat cu Bănică din iubire, nu din interes. Azi, e doar tatăl copilului meu

Din păcate, căsătoria lor nu a durat decât 3 ani. Cu toate astea, flacăra iubirii lor a fost intensă, dar s-a stins. Vedeta a mărturisit că deși primul mariaj s-a terminat rapid, dragostea dintre ea și fostul partener a fost una sinceră.

Întreaga lor relație a durat în total 7 ani, ajungând la final din cauza alegerilor profesionale diferite. Cristian a decis atunci să plece la studii în Statele Unite ale Americii, iar Andreea primise în momentul acela pe mână proiectul care a făcut-o cunoscută și pentru care este iubită și azi – Surprize Surprize, arată playtech.ro.

Recent, prezentatoarea de televiziune a povestit în cadrul unui interviu că distanța a fost cea care i-a determinat să încheie mariajul. Astfel, la cei 26 de ani, Andreea Marin își lua adio de la titulatura de femeie căsătorită, ulterior apărând la brațul lui Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Andreea Marin despre Bănică Junior: Nu e comod să te simți înșelată. Mariajul cu Tuncay, o greșeală

„A venit într-un moment în care eu eram fragedă”


„Această despărțirea noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și în același moment am început munca nebună la ‘Surprize’, am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe.

De iubit ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, a declarat Andreea Marin.
 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.