Priyanka Chopra, actrița de la Bollywood care a reușit Hollywood

DE Tufayel Ahmed | Actualizat: 29.11.2019 - 11:06

S-au schimbat multe pentru actrița bollywoodiană Priyanka Chopra de la ultimul său mare rol de cinema hindi din 2016. Vedeta de 37 de ani a trecut cu succes de la Bollywood la Hollywood cu un rol principal în Quantico (2015-2018) al ABC și în filmul Baywatch (2017).

SHARE

Se află în prima jumătate a clasamentului cuplurilor cele mai fotografiate din lume, alături de soțul său, Nick Jonas.

Chopra a revenit recent la rădăcinile sale de la Bollywood în filmul în limba hindi The Sky is Pink/Cerul e roz, lansat la 11 octombrie, un film biografic despre speaker-ul motivațional Aisha Chaudhary, care și-a câștigat faima vorbind despre suferința cauzată de fibroză pulmonară.

Chopra, care o interpretează pe mama Aishei, Aditi, spune că este vorba de „o familie normală care trece prin circumstanțe extraordinare”.

A filmat în timp ce plănuia nunta din decembrie cu Jonas, care a preluat ultimele pregătiri pentru marea lor zi, deoarece ea a fost pe platou până chiar înainte de nuntă.

„Sunt dedicat filmului, așa că m-am concentrat eu pe pregătirile de nuntă”, a spus Jonas. Chopra are acum în plan o comedie romantică inspirată de propria sa nuntă.

„Sunt cu adrvărat încântată 
să mă întorc în cinematografia
indiană. Este prima mea iubire”

The Sky is Pink este primul film Bollywood în trei ani. Ați spune că este o revenire?

Am jucat în Quantico timp de trei sezoane și filmările au durat 11 luni pe an. Acesta este motivul pentru care nu aș putea dezvolta un personaj. Sunt foarte încântată să mă întorc în cinematografia indiană. Este prima mea iubire.

Ați filmat The Sky is Pink chiar înainte de nuntă. Cum ați jonglat cu ambele angajamente?

Am terminat filmările cu patru zile înainte de nunta mea. Nick a făcut tot ce a fost greu, evenimente de ultim minut. A venit mai devreme [la Jodhpur, India] și a făcut toate pregătirile împreună cu mama. Este minunat să ai un partener ca el.

Veți face o comedie romantică pe tema nunții, cu Mindy Kaling. Ce ne puteți spune despre asta?

Este o comedie amicală inspirată de nunta mea. Producem împreună și scriem. Castingul va fi în totalitate axat pe vedete din Asia de Sud. Încerc să creez oportunități ca producător dacă pot, în special pentru talentele din Asia de Sud.

Credeți că este responsabilitatea dvs. să reprezentați actorii din Bollywood și din Asia de Sud la Hollywood?

Filmele indiene constituie una dintre cele mai mari industrii din lume. Realizăm mii de filme pe an. Sper că am astfel o contribuție la vizibilitatea acestor pelicule. Mi-a plăcut că, atunci când am făcut [filmul Netflix] Isn’t It Romantic, am terminat cu un dans tipic pentru Bollywood.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te