FOTO Loreda Chivu cere daune de 1 mil. € medicilor care i-au „renovat” dezastruos posteriorul

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 28.10.2021 - 08:43

Fosta sexy-asistentă TV Loredana Chivu și-a „renovat” posteriorul cu doi ani în urmă, printr-o intervenție de injectare fesieră, și din cauza unor substanțe ieftine pentru fesele i s-au topit. Acum, blondina le cere medicilor daune de un milion de euro.

SHARE

După „renovarea” eșuată a posteriorului din urmă cu doi ani, Loredana Chivu a repetat procedura în aprilie 2021 și, în total, a ajuns pe mâinile medicilor de 14 ori în încercarea de a-și salva rotunjimile. Iar costurile „reparațiilor” au ajuns la zeci de mii de euro, fără a avea rezultatul scontat.

Citește și: EXCLUSIV Un Airbus al companiei Tarom, cu un motor în flăcări pe Otopeni. Decolase spre Hurghada

Sătulă să tot dea bani pe operațiile necesare eliminării substanțelor respective, Loredana Chivu s-ar fi sfătuit cu avocații ei și a decis să le ceară și mai mulți bani medicilor care au „distrus-o” din punct de vedere fizic.

Citește și: Loredana Chivu, în spital. I-a „căzut” posteriorul din cauza operațiilor de remodelare fesieră

Clinica a câștigat în primă instanță, Loredana Chivu cere daune de un milion de euro la apel

Între părțile implicate a început un proces dur, în care fost sexy-asistentă TV Loredana Chivu a solicitat inițiai daune de 300.000 de euro. În luna iulie, la primul termen al procesului, judecătorii au dat câștig de cauză clincii, decizia nefiind definitivă și putând fi atacată cu apel imediat după pronunțare.

Acum, surse din anturajul ex-asistentei TV susțin că Loredana Chivu este și mai pornită împotriva celor care au distrus-o și vrea și mai mulți bani. De la 300 de mii de euro cât cerea inițial daune morale, acum, fosta asistentă TV cere un milion de euro.

Citește și: Cine este interlopul care a rămas Rolls Royce-ul în pana prostului la Mamaia. Loredana Chivu, ajutor

Al doilea termen al procesului ar urma să aibă loc în curând. Și se pare că magistrații au reevaluat cazul, au ținut cont de tot ce i s-a întâmplat Loredanei, iar șansele ca ea să câștige ar fi destul de mari, relatează cancan.ro.

Între timp, blondina încearcă, pe cât posibil, să-și continue viața și să-și “recupereze” posteriorul. În acest sens a început un tratament în România, care ar urma să se întindă pe durata a șase luni și al cărui cost se ridică la 50.000 de euro.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.