Loredana Chivu, în spital. I-a „căzut” posteriorul din cauza operațiilor de remodelare fesieră

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 07.09.2021 - 15:58
Loredana Chivu, în spital. I-a căzut posteriorul din cauza operațiilor de remodelare fesieră. / Foto: libertateapentrufemei.ro

Fosta sexy-asistentă TV Loredana Chivu s-a simțit foarte rău și s-a văzut nevoită să apeleze de urgență la ajutorul medicilor. Motivul ar fi legat de tehnica de remodelare fesieră pe care a suferit-o în urmă cu ceva timp.

SHARE

De cum a ajuns la spital, blondina a intrat de urgență pe masa de operație și a fost supusă unor intervenții chirurgicale săptămâna trecută, atât joi, cât și vineri, și, din informațiile cancan.ro, săptămâna aceasta ar suferi încă o intervenție.

Apropiații vedetei susțin că Loredana Chivu nu se simte deloc bine, iar operațiile la care a fost supusă au fost unele dintre cele mai grele pe care le-a făcut de-a lungul timpului. În total, din cauza acestei probleme, blondina a ajuns de 13 ori pe mâinile medicilor, iar numărătoarea nu se oprește aici.

Citește și: FOTO Mădălina Ghenea, una dintre cele mai sexy prezențe de la Festivalul de Film de la Veneția

Medicii au spus că sunt rezervați în ceea ce o privește pe Loredana Chivu și că abia după operația pe care o vor efectua în această săptămână vor putea ști când se va putea face reconstrucția fesieră. Intervenție ale cărei costuri se vor ridica la câteva zeci de mii de euro, însă blondina afirmă că pentru sănătatea ei niciun preț nu e prea mare.

Loredana Chivu și-a “renovat” posteriorul cu doi ani în urmă, printr-o intervenție de injectare fesieră. A repetat procedura și în aprilie 2021, doar că a fost un eșec total, în principal din cauza faptului că unul dintre medici ar fi folosit substanțe ieftine pentru „siliconare”. Ulterior, fesele blondinei s-au “topit”, pur și simplu, iar între părțile implicate a început un proces dur, ex-asistenta TV cerând daune de 300.000 de euro, relatează cancan.ro.

Citește și: Ileana Badiu, blestemată în ziua nunții chiar de preot. A fost nemulțumit de acatistul-spagă

În tot acest timp, Loredana Chivu încearcă, pe cât posibil, să-și continue viața și să-și “recupereze” posteriorul. În acest sens a și început un tratament în România, care ar fi urmat să se întindă pe durata a șase luni și care costă 50.000 de euro. Blondina ar fi acceptat pe loc să achite această sumă, mai ales că ar fi primit asigurări că va fi ca nouă în doar jumătate de an.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.