Iubita cu studii la Moscova a lui Dragnea, mai tare decât Irinuca

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 10.12.2021 - 20:48
Iubita cu studii la Moscova a lui Dragnea, mai tare decât Irina. A ajuns deputat, apoi la Bruxelles. / Foto: playtech.ro

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase, iar blondina se pare că nu a rămas decât cu niște proprietăți imobiliare în urma relației. Înainte de Irina, însă, fostul lider PSD a mai avut o asistentă sexy. Aceasta a ajuns deputat de Teleorman la 23 de ani și, apoi, la Bruxelles.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Cătălina Ștefănescu, fosta asistentă a lui Liviu Dragnea înainte de apariția în peisaj a Irinei Tănase, a avut parte de o ascensiune uluitoare în politică, iar în prezent ocupă un post bine plătit la Bruxelles.

Despre Cătălina Ștefănescu s-a vorbit că a fost iubita lui Liviu Dragnea pe vremea când acesta era căsătorit cu Bombonica Prodana. Inclusiv Victor Ponta a vorbit despre ”iubita lui Dragnea care știe să vorbească rusește și are studii la Moscova”, descriind-o pe bruneta care avea să devină deputat de Teleorman la doar 23 de ani, relatează wowbiz.ro.

Citește și: DNA a ridicat de la fostul edil PSD Daniel Tudorache bijuterii și diamante în valoare de 9 mil. lei

În 2013, a presa a relatat inclusiv un episod amuzant care a pornit de la un schimb de sms-uri între Liviu Dragnea și Cătălina Ștefănescu. Cei doi erau prezenți la alegerile PSD Vâlcea, când jurnaliștii au reușit să surprindă în imagini un schimb de mesaje între Cătălina și o persoană salvată în agenda lui Dragnea drept „APL”.

”Vreau să vă cer sfatul! Vreau să fac un discurs despre Tom și Jerry”, a scris Cătălina.

”Sigur, la ce se întâmplă este exact ce ne lipsește”, i-a răspuns interlocutorul. ”Nu pentru aici, pentru Parlament. Am avut marți o declarație”, a continuat Cătălina Ștefănescu.

Citește și: FOTO Adelina Pestrițu și-a împodobit bradul de Crăciun altfel. Internauții s-au supărat

Evident, tânăra brunetă a negat că ar fi vorbit cu Liviu Dragnea, însă acesta a dat-o în vileag. ”I-am spus că poate să fie un demers oricând. Eu am înțeles de ce vrea ea să facă lucrul ăsta. Pentru că a constatat că perioadele de declarații politice din Parlament, în care parlamentarii fac declarații politice, nu-i ascultă nimeni. Și a zis, dom'le, aș face un discurs despre Tom și Jerry, se prinde cineva?”, a declarat Liviu Dragnea la vremea respectivă.

Cătălina Ștefănescu, combinată și cu Vlad Cosma, și cu Dan Șova

Despre Cătălina Ștefănescu se spune că a mai avut doi iubiți celebri. Primul ar fi fost Vlad Cosma, fiul baronului de Prahova, Mircea Cosma, iar al doilea, Dan Șova. Cu acesta din urmă ar fi trebuit să se căsătorească, însă cei doi s-au despărțit înainte de nuntă, în 2017.

Citește și: Resuscitarea legendelor, strategia companiilor auto pentru a te convinge să cumperi o electrică

Cătălina Ștefănescu a fost în cărți și pentru un post de europarlamentar din partea PSD, însă numele ei a dispărut de pe listă în ultimul moment. Au fost zvonuri că ar fi fost mâna Irinei Tănase, care nu a avut-o niciodată la inimă pe Cătălina din motive lesne de anticipat.

Până la urmă, frumoasa brunetă a ajuns la Bruxelles, însă în postura de asistentă a europarlamentarului Călin Teheș (PNTCD). În prezent, aceasta câștigă un salariu de aproximativ 1.800 de euro pe lună, scrie wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te