Regretata noastră cântăreață s-a măritat la 3 zile de când l-a cunoscut pe EL. ” Îi spuneam Domnule”

DE Elena Petrescu | Actualizat: 15.10.2024 - 18:58
Ionela Prodan, de 2 ori mireasă. Cu primul soț s-a căsătorit la numai 3 zile de când s-au cunoscut - FOTO: Facebook(imagine cu rol ilustrativ)
Ionela Prodan, de 2 ori mireasă. Cu primul soț s-a căsătorit la numai 3 zile de când s-au cunoscut - FOTO: Facebook(imagine cu rol ilustrativ)

Regretata noastră cântăreață s-a măritat la 3 zile de când l-a cunoscut pe EL. ” Îi spuneam Domnule”. Ambele căsnicii au avut un impact semnificativ asupra vieții ei, contribuind la dezvoltarea ei.„Eu când m-am măritat nici nu ştiam câţi ani are bărbatul meu.”

SHARE

Regretata Ionela Prodan a fost căsătorită de 2 ori. Prima căsătorie a fost cu Traian Tănase, cu care s-a luat la doar trei zile după ce s-au cunoscut.

Regretata noastră cântăreață s-a măritat la 3 zile de când l-a cunoscut pe EL. ” Îi spuneam Domnule”

Deși a fost o alegere surprinzătoare, Ionela, care, dacă mai trăia, ar fi împlinit 77 de ani pe 6 octombrie 2024,  alegerea de la acea vreme a fost una fericită, Ionela Prodan descriind acea perioadă ca fiind plină de împliniri.

Traian nu a fost doar soțul ei, ci și cel mai mare sprijin, încurajând-o mereu să își urmeze visul de a cânta muzică populară. Ionela a spus că dragostea și sprijinul lui au fost foarte importante în cariera ei artistică.

După această primă căsnicie, Ionela a găsit fericirea lângă Toni Antohi, un inginer care i-a adus liniștea de care avea nevoie.

Relația cu Toni a fost bazată pe respect și înțelegere, iar Ionela a dovedit că a reușit să își găsească fericirea în moduri diferite de-a lungul anilor.

Citește și: Ce conțin pachetele împărțite de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale: Îi plăceau foarte tare

Ambele căsnicii au avut un impact semnificativ asupra vieții ei, contribuind la dezvoltarea ei ca artistă și ca persoană.

„Eu când m-am măritat nici nu ştiam câţi ani are bărbatul meu. M-am măritat în trei zile. Eu, la început, îi spuneam „Domnule”, pentru că nici nu îndrăzneam să-i spun pe nume.

El m-a divinizat, mi-a făcut casă, copii”, și-a amintit regretata Ionela Prodan.

În ciuda dificultăților întâmpinate, Ionela Prodan și Traian Tănase au avut o poveste de dragoste deosebită, care a dăinuit de-a lungul anilor și a rezultat în nașterea a două fiice: Anamaria și Anca.

Acest capitol al vieții lor a fost plin de momente frumoase, însă destinul a avut alte planuri pentru Ionela. În 1992, viața ei a luat o întorsătură tragică atunci când Traian Tănase a decedat la vârsta de 54 de ani, în urma unei congestii cerebrale. 

Această pierdere profundă a obligat-o pe Ionela să își reevalueze prioritățile, iar cariera sa muzicală a fost sacrificată pentru a se dedica îngrijirii fiicelor sale.

Astfel, ea a devenit o mamă devotată, concentrându-se pe educația și bunăstarea celor două fete, asigurându-se că nu le lipsește nimic, în ciuda dificultăților întâmpinate.

Această alegere a avut un impact semnificativ asupra vieții ei și a însemnat renunțarea temporară la carieră, dar a fost un act de dragoste și responsabilitate față de familia ei.

„Motivul major care m-a făcut să renunţ la turnee a fost pierderea soţului meu, Traian Tănase, în 1992. El era cel mai mare sprijin al vieţii mele, un soţ şi un tată excepţional.

Fără el, n-aş fi putut avea cariera pe care am avut-o.

Traian a avut grijă de căminul şi de fetiţele noastre, Anamaria şi Anca, în timp ce eu eram plecată, cu lunile, în turnee în ţară sau peste hotare, preluându-mi astfel toate responsabilităţile.

Citește și: Cine „Regina întunericului” care s-a ocupat de Ionela Prodan și Ion Dichiseanu după ce au murit

A trebuit să fac această alegere grea, renunţând la turnee, de dragul fetelor mele, care erau la vârsta adolescenţei şi, deci, trebuia atent îndrumate”, rememora Ionela Prodan.

Traian Tănase își doarme somnul de veci la Cimitirul Bellu, acolo unde se află și mormântul primei sale soții, cântăreața de muzică populară Mărioara Tănase.

Mărioara Tănase a decedat pe 27 iunie 1970, cu doar câteva zile înainte de a împlini 30 de ani, în urma unui accident de mașină.

Ionela Prodan a găsit din nou fericirea la vârsta de 51 de ani, alături de Toni Antohi, un inginer din Moldova.

Ionela Prodan și Toni Antohi au format un cuplu care a adus o nouă etapă de fericire în viața artistei.

Ionela, cunoscută pentru cariera sa de succes în muzica populară, a întâlnit-o pe Toni Antohi la vârsta de 51 de ani, după ce a trecut prin căsnicia tumultuoasă cu Traian Tănase.

Toni, un inginer din Moldova, a reușit să îi ofere Ionelei stabilitatea emoțională și sprijinul de care avea nevoie.

Relația lor a fost caracterizată de respect și înțelegere reciprocă. Ionela a apreciat întotdeauna faptul că Toni a fost un partener calm și iubitor, ceea ce a contribuit la echilibrul și fericirea ei.

Cei doi s-au completat perfect, reușind să creeze o atmosferă de armonie în viața lor personală.

Deși Ionela a fost dedicată carierei sale muzicale, Toni a fost un susținător constant al pasiunii ei.

Ei au petrecut multe momente frumoase împreună, fiind adesea văzuți la diverse evenimente sociale și culturale, bucurându-se de compania celuilalt.

Relația lor a fost una discretă, dar profundă, și a demonstrat că iubirea poate renaște în momente neașteptate, chiar și după ce ai trecut prin pierderi și dificultăți.

Ionela Prodan a găsit în Toni Antohi nu doar un partener, ci și un sprijin esențial în continuarea parcursului său artistic și personal.

Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie 2019, după o grea și dureroasă luptă cu cancerul pancreatic, lăsând în urmă o moștenire muzicală de neuitat.

Moartea sa a fost o pierdere enormă pentru fanii săi și pentru întreaga industrie muzicală din România.

A fost omagiată prin numeroase tribute, iar muzica sa continuă să inspire și să emoționeze generații întregi.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te