Ida Sabelis și iubitul ei Jupp au întreținut relații intime într-un aparat RMN în numele științei în 1991.
Deși acest eveniment a avut loc în urmă cu peste 30 de ani, recent a captat din nou atenția după ce imaginile remarcabile au fost distribuite online, lăsând pe mulți uimiți de metodele „sălbatice” pe care le-au folosit pentru a obține fotografiile.
Citește și: Trupul lui Pele va fi depus luni pe stadionul echipei Santos pentru cei care vor să-și ia rămas bun
Ida și Jupp au făcut dragoste în interiorul unui aparat RMN după ce prietenul lor, omul de știință olandez Menko Victor „Pek” van Andel, și-a propus să descopere ce se întâmplă în corpul nostru atunci când facem sex.
Citește și: Românul ce a avut misiunea de a-l „anihila” pe Pele: L-am atacat kamikaze din spate, ne-am scuipat
Imaginile generate au fost primele de acest fel și au devenit punctul central al unui articole extrem de popular din British Medical Journal în 1999, când a fost efectuat un studiu mai detaliat, care este încă citit de mii de oameni în fiecare lună.
Acum, interesul a fost stârnit din nou ca urmare a faptului că povestea a devenit virală pe TikTok, unde a fost recapitulată pe baza unui articol din 2019.
Ida a declarat atunci că a decis să ia parte la studiul științific neobișnuit „ca o favoare” pentru Pek, care era partenerul celei mai bune prietene a ei.
Inițial, ea și Jupp trebuiau să facă sex în interiorul aparatului în poziția standard de misionar, dar Ida avea alte idei. „Este o poziție care pentru mine nu produce aproape deloc excitare”, a spus ea. Așa că au folosit o poziție de linguriță pentru experiment.
Una dintre cele mai remarcabile descoperiri ale experimentului a fost determinarea faptului că vaginul unei femei nu era doar un tunel drept.
RMN-ul a arătat că „penisul are forma unui bumerang”, adică se îndoaie în interior după forma corpului femeii, fără nicio durere pentru bărbat în timpul erecției.
În ciuda faptului că studiul a fost publicat pe 24 decembrie 1999, lucrarea a fost unul dintre „cele mai populare articole din toate timpurile” ale revistei medicale și a fost chiar onorat de BMJ la cea de-a 20-a aniversare în 2019. Și chiar dacă experimentul inițial a avut loc acum peste 30 de ani, fotografiile sunt încă incredibil de puternice, scrie News.com.