Hugh Grant spune că și-a construit averea pe o minciună. De ce să nu plângi la filme romantice

DE Alex Darvari | Actualizat: 07.04.2023 - 11:38
Hugh Grant - Foto: Profimedia Images

Deşi comediile romantice i-au adus celebritatea, actorul Hugh Grant nu crede cu adevărat în mesajul acestor filme şi se întreabă dacă nu cumva marile iubiri nu sunt altceva decât "o mare minciună" prezentată pe marile ecrane,

SHARE

"Marea întrebare este aceea de a şti dacă întreaga idee a unui bărbat şi unei femei care sunt complet inseparabili - un lucru pe care toată lumea îl caută - este adevărată sau ea reprezintă doar o mare minciună", a declarat starul britanic, în vârstă de 62 de ani, cu ocazia unei întâlniri cu reprezentanţii presei la Paris, înaintea lansării de miercuri a filmului "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, potrivit Agerpres.

"Am impresia că este, poate, o mare minciună, deşi mi-am construit toată cariera şi întreaga avere pe seama ei!", a glumit Hugh Grant, protagonistul unor comedii romantice extrem de populare, precum "Notting Hill" şi "Four Weddings and a Funeral".

Citește și: Simona Halep rămâne fără bani? A golit vila de lux în care a stat cu Iuruc și a vândut-o. Cât a luat

"Vreau să spun, câte relaţii cu adevărat fericite cunoaşteţi? Nu există prea multe. Toate aceste comedii romantice în care am jucat... ar fi interesant să facem nişte continuări ale lor, care ar începe, probabil, cu scene în care apar avocaţi specializaţi în divorţuri", a continuat actorul britanic.

Lăsând la o parte ironia, Hugh Grant a vorbit într-un interviu pentru AFP despre începuturile carierei sale. "Mi-ar fi plăcut să fiu mai ambiţios, să fiu mai 'înfometat' din punct de vedere profesional", a declarat el, cu regret. "Aş fi putut să joc în orice film mi-aş fi dorit, dar, de fapt, pe atunci voiam doar să mă uit la televizor la meciuri de fotbal", a adăugat actorul.

Citește și: Campioană la culturism îl distruge pe interopul Litrașu care i-a lovit fratele. „Bate, taie oameni”

"Prea bătrân şi prea urât"

În ultima vreme, Hugh Grant a putut totuşi să joace roluri mai întunecate. În "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves", el interpretează un criminal însetat de putere: "răufăcătorii mi se potrivesc destul de bine", a spus starul britanic. "De şase sau şapte ani, mă distrez puţin şi eu, în sfârşit, pentru că acum sunt prea bătrân şi prea urât pentru a fi eroul pozitiv".

"De fapt, am început prin a interpreta personaje şi voci idioate. Şi, dintr-o dată, am fost îndreptat spre roluri de prim-plan. Nu m-am gândit niciodată că aş fi fost făcut în mod special pentru asta (...) E cu adevărat dificil să fii eroul. Bine plătit, dar dificil", a mai spus Hugh Grant.

"În orice caz, celebritatea s-a schimbat atât de mult faţă de epoca mea din cauza reţelelor de socializare", a constatat el.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te