HOROSCOP ianuarie 2024 Pentru ce zodii începutul de an vine cu mari schimbări și cu mult stres ?

DE Alex Darvari | Actualizat: 31.12.2023 - 11:16
HORSCOP ianuarie 2024 Pentru ce zodii începutul de an vine cu mari schimbări și cu mult stres ? - Foto: Freepik

HORSCOPUL lunii ianuarie 2024 vine cu o serie de probleme. Pentru ce zodii începutul de an vine cu mari schimbări și mult stres ?

SHARE

HORSCOPUL lunii ianuarie 2024 vine cu o serie de probleme. Pentru ce zodii începutul de an vine cu mari schimbări și mult stres ?

Berbec

Sezonul Capricornului îți scoate la iveală latura serioasă, dragă Berbecule, împingându-te să abordezi anul 2024 cu un nou simț al determinării și al rafinamentului profesional.

Ascultă-ți intuiția pe măsură ce Mercur se plasează direct pe 1 ianuarie, luând în considerare noi modalități de a implementa creativitatea și spiritualitatea în viața ta de zi cu zi.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

Te vei simți impulsionat să urmărești proiecte pasionale care îți pot amplifica statutul odată ce Marte intră în semnul caprei de mare, pe 4 ianuarie, deși va trebui să menții un simț al structurii personale pentru a rămâne în obiectiv.

HORSCOP, ianuarie 2024 Pentru ce zodii începutul de an vine cu mari schimbări și mult stres ?

Acordă-ți un moment pentru a stabili o strategie pentru aceste obiective pe 9 ianuarie, când Marte și Saturn se vor alinia, păstrând planurile neterminate sub tăcere pentru moment sau cerând îndrumare unui mentor.

Luna Nouă în Capricorn vă aduce la o răscruce de drumuri pe 11 ianuarie.

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante

Meditația și practicile spirituale pot ilumina calea corectă de urmat. Dacă este nevoie, folosește acest timp pentru a stabili limite în timp ce practici autoîngrijirea, oferindu-ți un moment pentru a respira și a-ți organiza gândurile.

Punctele tale de vedere se vor schimba semnificativ pe măsură ce acest climat cosmic se desfășoară, iar tu vei tânji după o comunitate cu indivizi care gândesc la fel ca tine. Aliații politici vor fi deosebit de reconfortanți, deși ar trebui să găsești modalități de a reduce decalajele sau să te îndepărtezi complet de oricine cu care ai pierdut contactul din cauza perspectivelor diferite. 

Citește și: HOROSCOP al iubirii pentru 2024. Ce șanse ai să îți găsești dragostea? Ce pericole pândesc relațiile

Taur

Latura ta aventuroasă iese la joacă sub Soarele din Capricorn, dragă Taurule, inspirându-te să explorezi noi cunoștințe, experiențe și practici spirituale. Folosește această energie pentru a învăța despre credințele, tradițiile și filozofiile altor culturi, obținând o mai bună înțelegere a modului în care suntem cu toții conectați.

Vei avea șansa de a reevalua angajamentele personale sau profesionale atunci când Mercur va staționa direct pe 1 ianuarie, deschizând ușa pentru discuții serioase. Aveți încredere în instinctul vostru când Marte intră în Capricorn pe 4 ianuarie, urmând ceea ce vă inspiră și energizează sufletul, chiar dacă trebuie să vă croiți timp pentru a face acest lucru.

Luna Nouă în Capricorn apare pe 11 ianuarie, aducând un plus de noroc în calea ta. Ceea ce pui în lume în această zi va ajunge în multe colțuri, așa că asigură-te că rămâi pozitiv și implicat.

Pregătește-te pentru o perioadă de tranziție atunci când Soarele și Pluto se aliniază pe 20 ianuarie, trecând în Vărsător și în sectorul din harta ta care guvernează statutul.

 Această energie te poate ajuta să te îndepărtezi de greșelile din trecut, reconstruindu-te ca o figură profesională sau publică mai puternică, mai înțeleaptă și mai rafinată. Te vei simți deosebit de grațios și carismatic odată ce Venus va intra în Capricorn pe 23 ianuarie, inspirându-te să îți întinzi aripile. 

Gemeni

Te vei simți mai ușoară pe măsură ce 1 ianuarie intră în vigoare și Mercur se plasează direct, dragă Gemeni, ajutându-te să îți recuperezi echilibrul în mintea și relațiile tale. Între timp, Soarele din Capricorn încurajează transformarea personală, cerându-vă să cultivați noi structuri personale și relaționale care să vă permită să vă atingeți cel mai înalt potențial.

O reapariție a pasiunii ar putea duce la noi angajamente atunci când Marte intră în Capricorn pe 4 ianuarie, împingându-te să lupți pentru cele mai adevărate dorințe ale tale. De asemenea, este posibil să începi să evoluezi ca și creator, deși va trebui să aduci mai multă disciplină în practica ta.

Luna Nouă în Capricorn ne onorează cerul pe 11 ianuarie, trezindu-ți interesul pentru tărâmurile meditative, religioase sau metafizice. Folosește această energie ca o scuză pentru a-ți elibera latura spirituală, împuternicindu-te prin rugăciuni, mantre sau ritualuri care încurajează evoluția personală, puterea și convingerea că obiectivele tale merită să se manifeste.

Sezonul Vărsătorului începe pe 20 ianuarie, coincizând cu intrarea lui Pluton în semnul purtătorului de apă. Vă puteți aștepta să treceți prin schimbări majore în filozofiile voastre personale sub acest climat cosmic, iar o dorință pronunțată de a fi mai generos, mai iubitor și mai incluziv vă va permite să renunțați la anumite aspecte ale umbrei sau la defectele emoționale imature.

Permiteți ca strălucirea să vă umple inima și mintea în timpul Lunii pline din Leu din 25 ianuarie, aducând căldură în schimburile voastre sociale. Acum este, de asemenea, un moment bun pentru a-ți hrăni ego-ul prin urmărirea cunoașterii, așa că asigură-te că deschizi o carte!

Rac

Armonia, conexiunea și dragostea ar trebui să fie prioritatea ta principală, dragă Rac, în timp ce Soarele Capricornului te împinge să găsești siguranța în a lăsa jos garda pentru a-ți deschide inima și a găsi echilibrul. Amintiți-vă că limitele joacă adesea un rol important în cultivarea unui stil de viață și a unei dinamici sănătoase, așa că luați în considerare unde ar trebui trasate sau eliminate liniile.

Din fericire, Mercur se plasează direct pe 1 ianuarie, facilitând organizarea și comunicarea gândurilor tale. Așteptați-vă să vă simțiți mai pasionați și mai romantici odată ce Marte intră în semnul caprei de mare pe 4 ianuarie, așa că adoptați o abordare proactivă pentru a vă construi viața amoroasă de vis, indiferent de cum arată în prezent statutul relației dvs.

Este posibil să vrei să te gândești la modul în care viața profesională ți-a sporit sau ți-a răpit respectul de sine și să te îndepărtezi de situațiile care au devenit depreciative sau tensionate inutil. Vei avea șansa de a construi o dinamică mai dulce odată ce Mercur va intra în Capricorn pe 13 ianuarie, încurajându-te să adopți o abordare blândă, dar fermă, față de cultivarea conexiunilor pe care le apreciezi atât în plan personal, cât și profesional.

Chestiunile legate de bani plutesc în prim-planul minții tale în timpul Lunii pline în Leu din 25 ianuarie, iar achizițiile mari ar putea fi la orizont, deși un pătrat dur între Marte și Chiron sugerează că este posibil să vrei să creezi strategii solide înainte de a face mișcări mari.

Leu

Viața se va aglomera pe măsură ce sezonul Capricornului îți activează a șasea casă solară a muncii și a rutinelor, dragă Leu, deși vei avea bunul simț de a te mișca într-un ritm metodic și eficient.

Organizarea și atenția acordată corpului te pot ajuta să rămâi calmă atunci când tensiunea crește, oferindu-ți șansa de a aborda listele de lucruri de făcut fără senzațiile copleșitoare care însoțesc deseori alergarea la comisioane și îndeplinirea sarcinilor. 

Veți recunoaște importanța prieteniei și a comunicării atunci când Mercur se va plasa direct pe 1 ianuarie, oferind o oportunitate de a socializa și de a vă distra.

Între timp, intrarea lui Marte în Capricorn, pe 4 decembrie, te motivează să faci schimbări energizante în stilul de viață, luând în considerare modul în care adoptarea anumitor alimente sau activități îți poate îmbunătăți rezistența generală.

Luna Nouă în Capricorn răsare pe 11 ianuarie, promovând munca în echipă ca modalitate de a atinge succesul, deși s-ar putea să ai probleme în a-i lăsa pe alții să ia deciziile.

Fecioară

Anul debutează cu Mercur care își încheie mișcarea retrogradă, dragă Fecioară, inspirându-te să recuperezi ordinea în casă după un sezon de sărbători aglomerat.

Acest climat cosmic este, de asemenea, excelent pentru a stabili noi reguli de bază pentru treburile comune, creând o schimbare în spațiul tău la începutul anului 2024. Între timp, Soarele Capricornului evocă viziuni creative care te pot ajuta să evoluezi în arta sau hobby-urile tale, cerându-ți să te ocupi serios de meseria ta sau să te apuci de una nouă.

Din fericire, îți va fi ușor să găsești pasiunea de a urmări inspirația, așa cum aceasta lovește odată ce Marte intră în semnul caprei de mare pe 4 ianuarie, binecuvântându-te cu niveluri ridicate de energie în timp ce alimentezi focul din interior.

Folosiți Luna Nouă în Capricorn din 11 ianuarie pentru a stabili intenții în jurul urmăririi, stabilirii și menținerii unor prietenii importante. Amintește-ți că nu trebuie să treci singur prin lupte personale și ia în considerare dacă ceilalți par izolați sau distanți, întinzând mâna oricui a fost deosebit de tăcut în ultima vreme.

Vei simți o schimbare atât pe plan intern, cât și în colectivitate, pe 20 ianuarie, când Soarele și Pluton migrează în revoluționarul Vărsător. Acest climat cosmic aduce schimbări dramatice în ceea ce privește obiceiurile tale, iar dacă organismul tău a trimis semnale de avertizare legate de sănătate sau de stres, acum ar fi momentul să le iei în serios.

Ai încredere că schimbarea este posibilă atunci când faci câte un pas la rând și ia în considerare dacă există modele la care trebuie să renunți. Ia-ți o pauză în timpul Lunii pline în Leu din 25 ianuarie, concentrându-te pe ceea ce psihicul tău are nevoie pentru a prospera.

Balanță

Vei tânji după un început liniștit al noului an, pe măsură ce Soarele își continuă călătoria prin Capricorn, dragă Balanță, inspirându-te să prelungești sezonul sărbătorilor cât mai mult posibil. Nu vă simțiți vinovat dacă lăsați decorațiunile ridicate dincolo de ceea ce este așteptat din punct de vedere social și curățați urmările festivităților într-un ritm cu stres redus.

Între timp, Mercur se plasează direct pe 1 ianuarie, ceea ce face mai ușor să vă imaginați ce ar putea aduce 2024. Luați în considerare modul în care educarea și formarea de conexiuni vă pot ajuta la atingerea obiectivelor și faceți un jurământ de a extinde aceste teme în noul an.

Cu toate acestea, ar trebui să continuați să vă concentrați asupra legăturilor familiare și să vă hrăniți cei mai apropiați tovarăși odată ce Marte intră în semnul caprei de mare pe 4 ianuarie.

Dacă ai nutrit ambiții de a te muta sau de a redecora, ia în considerare schițarea unui plan solid pentru aceste obiective sub Luna Nouă în Capricorn din 11 ianuarie.

Viața ta amoroasă este, de asemenea, pregătită să beneficieze de acest eveniment astrologic.

Folosește-ți vocea pentru a întări legăturile, aplecându-te asupra puterii dulceaței, a flirtului și a schimbului emoțional onest, ca modalitate de a-ți aduce mai aproape pe cei mai apropiați. Vei descoperi că sentimentele tale sunt ușor de transmis atunci când Mercur intră în Capricorn pe 13 ianuarie, inspirându-te să articulezi ceea ce știi că este adevărat în inima ta.

20 ianuarie marchează un moment important pentru schimbările personale și celeste, când Soarele și Pluton intră în revoluționarul Vărsător. S-ar putea să te decizi să îți schimbi stilul sub aceste vibrații și ar putea fi momentul să dai o nouă viață hainelor vintage din garderoba ta. 

Scorpion

Folosește-ți vocea pentru a-ți împinge agenda mai departe în această lună, dragă Scorpion, deoarece Soarele Capricornului te încurajează să câștigi atenție, respect și succes împărtășindu-ți ideile, opiniile și dorințele cu ceilalți.

Din fericire, vei descoperi că este mai ușor să rămâi cu picioarele pe pământ în timp ce comunici sau faci brainstorming odată ce Mercur va staționa direct pe 1 ianuarie, punând capăt oricărei dezordini sau confuzii care te-a găsit de-a lungul ultimelor trei săptămâni.

Vei fi nevoit să îți demonstrezi fiabilitatea prin acțiune odată ce Marte intră în semnul caprei de mare pe 4 ianuarie, deși perseverența și pasiunea ta se vor ridica și ele cu siguranță.

Acordă atenție oricăror idei proaspete care îți vin în cap în timpul Lunii Noi în Capricorn de pe 11 ianuarie, folosindu-le pentru a iniția conversații importante sau lămuritoare.

De asemenea, vei fi poziționat în mod unic pentru a obține adevărul prin anchetă, făcând din acest moment momentul ideal pentru a pune orice întrebare arzătoare care te-a preocupat. Va fi ușor să îi convingi pe ceilalți de credibilitatea ta odată ce Mercur intră în Capricorn pe 13 ianuarie, iar exprimarea așteptărilor te poate ajuta să câștigi tracțiune către obiective. De asemenea, colaborarea merge bine cu acest plasament planetar. Cu toate acestea, ar trebui să fii atent să te aliniezi cu oameni care au la fel de mult de oferit ca și tine.

Un loc moale se formează în inima și mintea ta atunci când Venus intră în Capricorn pe 23 ianuarie, deși va trebui să menții limite sănătoase pentru a rămâne pe linia de plutire, mai ales atunci când ai de-a face cu cei care au un istoric de manipulare emoțională. Oportunitățile de a străluci în domeniul tău se manifestă în timpul Lunii pline din Leu de pe 25 ianuarie, așa că asigură-te că îți pui cele mai bune picioare în față.

Săgetător

S-ar putea să te fi simțit ușor blocat în timp ce te aflai în mijlocul sezonului Capricorn și a lui Mercur retrograd, dragă Săgetătorule, deoarece astrele te forțează să încetinești și să stabilești baze sănătoase. Din fericire, Mercur staționează direct pe 1 ianuarie, ușurând orice încărcătură mentală pe care ai purtat-o, astfel încât să poți continua cu un sentiment de scop și claritate.

Taie prin confuzie, aruncând o privire practică asupra situației și relațiilor tale, luând în considerare unde trebuie rupte ciclurile, în timp ce construiești pe ceea ce se stabilizează. Dorința de a stabili o bază solidă se intensifică atunci când Marte intră în Capricorn, pe 4 ianuarie, ajutându-te să croiești noi drumuri spre prosperitate, o mai mare stimă de sine și securitate emoțională.

Căutați frumusețea în timpul Lunii Noi în Capricorn din 11 ianuarie, acordând prioritate activităților și formelor de artă care vă permit să apreciați această lume în care ați fost plasați. 

Așteaptă-te la neprevăzut începând cu 20 ianuarie.

Acest climat cosmic vă va restructura procesele de gândire, permițându-vă să explorați noi colțuri ale minții. Îndreptați-vă spre căutarea cunoașterii pe măsură ce aceste vibrații se desfășoară și permiteți creativității să strălucească, chiar dacă setul dvs. de abilități este submediocru.

Asigură-te doar că rămâi cu un picior în prezent atunci când Venus intră în Capricorn pe 23 ianuarie, deschizând ușile spre prosperitate atunci când te ocupi serios de finanțele tale. Folosește Luna Plină din Leu de pe 25 ianuarie pentru a te reconecta cu puterea ta superioară, permițând spiritualității tale să curgă liber.

Capricorn

Fii îndrăzneț în căutările tale pe măsură ce Soarele își continuă călătoria prin semnul tău, dulce capră de mare, amintindu-ți cine ești și ce îți dorești în orice moment, lăsând în același timp loc pentru improvizație. Deși s-ar putea să te fi simțit puțin ezitant de-a lungul ultimelor săptămâni, te vei înveseli pe 1 ianuarie, când Mercur își încheie domnia retrogradă a terorii.

Reflectează asupra ideilor la care te-ai tot gândit în privat, gândindu-te la modalități de a le exprima cu persoane de încredere pentru a cere feedback sau validare. Nivelul tău de energie crește atunci când Marte intră în semnul tău pe 4 ianuarie, ajutându-te să mergi cu toată viteza înainte, deși ar putea intra în joc și o tendință competitivă.

Folosiți Luna Nouă din 11 ianuarie pentru a stabili intenții pentru următoarele șase luni, luând în considerare cum doriți să arate viața dvs. până la venirea verii. Nu uitați să rămâneți concentrați pe obiectivele dvs. individuale atunci când vă uitați la cealaltă parte pentru asistență, mai ales dacă există alții care se bazează pe dvs.

Oportunitățile de vindecare intră, de asemenea, în joc datorită unui schimb dulce între Venus și Chiron, dar este posibil să ai nevoie de o noapte liniștită acasă. Te vei simți mai alert și pregătit să te implici cu ceilalți odată ce Mercur intră în semnul tău pe 13 ianuarie, punându-te într-un spațiu de gândire curios și vorbăreț.

Vărsător

Un început de an liniștit ți se potrivește cel mai bine, dragă Vărsătorule, deoarece sezonul Capricornului te pune într-o dispoziție solitară, ideală pentru hibernare.

Între timp, Mercur se plasează direct pe 1 ianuarie, facilitându-ți găsirea unei conexiuni ori de câte ori te lovește dorința de comunitate și ajutându-te să oscilezi cu ușurință între liniște și socializare. De asemenea, vei vedea mai clar cum te integrezi în rândul colegilor fără presiunea de a impresiona. Te vei simți motivat să închizi capitole odată ce Marte intră în Capricorn pe 4 ianuarie, împingându-te să te eliberezi pentru a putea începe din nou în 2024.

Vibrația se ridică pe 20 ianuarie, când Soarele migrează în semnul tău. Nu vei putea evita schimbările în acest climat cosmic, ceea ce face important să te apleci asupra evoluției personale, făcând față schimbărilor pe măsură ce apar.

Luați în considerare ceea ce vă doriți față de ceea ce se așteaptă, împăcându-vă cu faptul că uneori trebuie să-i dezamăgiți pe ceilalți pentru a trăi în mod autentic.

Îngrijirea de sine și munca din umbră îți vor permite să te simți susținut odată ce Venus intră în Capricorn pe 23 ianuarie, așa că asigură-te că faci loc pentru aceste practici. Dragostea atârnă în aer în timpul Lunii pline din Leu din 25 ianuarie, încurajându-te să îmbrățișezi fără regrete romantismul, chiar și atunci când zbori singur.

Pești

Vei căuta medii în care toată lumea poate fi respectată, dragă Pești, deoarece sezonul Capricornului îți scoate la iveală latura umanitară. Între timp, Mercur se plasează direct pe 1 ianuarie, ajutându-te să stabilești limite ferme cu oricine care nu este la bordul acceptării și incluziunii.

Acest climat cosmic poate aduce, de asemenea, schimbări în sfera ta profesională, ajutându-te să reconstruiești credibilitatea, dacă mișcarea înapoi a lui Mercur a creat fricțiuni sau a sporit erorile. Marte își face debutul în Capricorn pe 4 ianuarie, energizându-te și inspirându-te să explorezi diferite cercuri sociale, mai ales atunci când acestea sunt înrădăcinate în creativitate sau pasiuni comune.

Folosiți Luna Nouă în Capricorn de pe 11 ianuarie pentru a vă reevalua angajamentele, deoarece nodurile destinului vă încurajează să vă gândiți unde ați fost și unde vă îndreptați. De asemenea, vei râvni la un rol mai proeminent în comunitatea ta, deși va trebui să îți consideri mesajul dacă vrei să câștigi respectul și atenția celorlalți.

Schimbări majore se vor produce odată cu intrarea Soarelui și a lui Pluton în Vărsător, pe 20 ianuarie, și este posibil să ai nevoie de mai mult timp singur pentru a te adapta la schimbări.

Acum este momentul ideal pentru a te elibera de cicluri pe care ești gata să le depășești, făcând loc pentru obiceiuri mai sănătoase în noul an. Luați în considerare posibilitatea de a căuta sprijin dacă aveți nevoie de un impuls de moral pe 23 ianuarie, subliniind importanța de a primi iubire din partea celorlalți. Sursa AICI

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te