HOROSCOPUL iubirii. Care sunt zodiile ce vor avea probleme în cuplu? Cum le pot preveni?

DE Alex Darvari | Actualizat: 21.01.2024 - 06:34
HOROSCOPUL iubirii. Mai multe zodii vor avea probleme în cuplu. Cum le pot preveni? - Foto: Profimedia

HOROSCOPUL iubirii îți arată că mai multe zodii vor avea probleme în cuplu. Cum le pot preveni poți vedea din zodiacul de mai jos.

SHARE


Horoscop dragoste Berbec

Cupluri: Nativii din zodia Berbec vor fi dedicați și siguri pe partenerii lor. Veți avea un echilibru perfect în relația voastră și vă veți bucura de pace și armonie. Veți fi respectuoși față de cei mai în vârstă și iubitori față de ceilalți membri ai familiei.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

Celibatari: Celibatarii vor căuta angajamentul și sfatul va fi să nu se grăbească într-o relație. Căsătoria aranjată este o mare posibilitate. Nativii îndrăgostiți vor dori să facă o cerere în căsătorie și să se căsătorească. Pregătiți inelul, deoarece propunerea dvs. va fi acceptată.

Horoscop de dragoste Taur

Cupluri: Nativii din Taur nu vor fi mulțumiți de partenerii lor și ar putea exista unele disensiuni. Trebuie să vă străduiți să rezolvați problemele mărunte și să lucrați pentru a vă întineri relația.  Plăcerile carnale sunt cel mai bun mod de a reaprinde scânteia. Familia va fi excesiv de emoțională și exigentă. Un mic efort suplimentar din partea ta le va aduce fericire și satisfacție.

Citește și: HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros

Celibatari: Celibatarii s-ar putea simți singuri și epuizați emoțional. Trebuie să ai răbdare, deoarece lucrurile se întâmplă atunci când trebuie. Nu vă grăbiți să intrați într-o relație dacă vă simțiți singuri. Răsfățați-vă cu unele hobby-uri noi - încercați yoga și meditația. Nativii îndrăgostiți vor avea o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional și s-ar putea să se simtă nesiguri cu privire la celălalt semnificativ.

Citește și: HOROSCOP 2024 Care sunt zodiile norocoase? Au succes pe toate planurile

Horoscop dragoste Gemeni

Cupluri: Nativii din Gemeni vor avea parte de unele conflicte și disensiuni cu partenerii lor. O comunicare sinceră poate rezolva toate problemele. Fiți deschiși și sinceri. Nu numai că va clarifica neînțelegerile, dar vă va întări și legăturile de iubire.

Celibatarii: Nu sunt singuri: Celibatarii ar trebui să accepte oamenii așa cum sunt. Adaptarea și adaptabilitatea sunt cele mai importante două virtuți pentru ca relațiile să funcționeze. Nativii îndrăgostiți s-ar putea să nu fie foarte siguri de relația lor și sfatul este să acorde timp înainte de a spune "Da".

Horoscop dragoste Rac

Cupluri: Nativii Rac vor avea o săptămână interesantă și plină de romantism. Comportamentul tău copilăresc s-ar putea să nu fie apreciat întotdeauna. Trebuie să dobândești o oarecare maturitate în abordarea ta și să apreciezi gusturile și antipatiile partenerului tău. Familia se va bucura de atitudinea dvs. lipsită de griji și de abordarea copilăroasă și va fi multă fericire între membrii familiei.

HOROSCOPUL iubirii Mai multe zodii vor avea probleme în cuplu. Cum le pot preveni?

Celibatari: Celibatarii vor avea chef să se distreze, deoarece este posibil să se bucure de o viață socială agitată. Nu se vor grăbi să își ia angajamente, dar vor fi cu toții dispuși la veselie, ceea ce este bine dacă nu se frâng inimi. Nativii îndrăgostiți se vor simți bine alături de însoțitorii lor și nu se vor grăbi să își piardă statutul de burlac.

Horoscop dragoste Leu

Cupluri: Nativii din Leu se vor bucura de o relație stabilă și sigură cu partenerii lor. Încercați să nu fiți dominatori și autoritari. Oferiți spațiu și respect partenerului dumneavoastră. Lucrați pentru a vă îmbunătăți plăcerile carnale. Timpul petrecut în familie va fi memorabil în această săptămână și este posibil să vă întăriți legăturile.

Celibatari: Celibatarii vor fi norocoși în dragoste. Sunt șanse depline să vă îndrăgostiți de cineva special. Veți fi loviți de săgeata de aur și vă veți bucura de noua legătură. Nativii îndrăgostiți se vor îndrăgosti și mai mult și vor fi gata să se lege. Universul este pregătit să vă favorizeze demersurile romantice.

Horoscop de dragoste Fecioară

Cupluri: Nativii din Fecioară vor face magie în relația lor și se vor simți bine alături de partenerii lor.  Relația voastră este programată să crească și legăturile de camaraderie vor deveni puternice. Vă veți bucura de momente frumoase între așternuturi. O vacanță romantică se anunță. Familia vă va sprijini și veți lega o legătură bună cu toți membrii familiei.

Celibatari: Celibatarii au șanse să își întâlnească sufletul pereche și să aibă o relație împlinită. Dragostea va înflori și va crește și s-ar putea să vă gândiți în curând la permanență. Nativii îndrăgostiți vor fi fericiți alături de partenerii lor și se vor gândi la căsătorie. Este un moment bun pentru cereri în căsătorie și nunți.

Horoscop dragoste Balanță

Cupluri: Nativii Balanță s-ar putea confrunta cu unele probleme de încredere cu partenerii lor. Nu înseamnă neapărat infidelitate, dar sunt indicate unele înșelăciuni și trădări. Aveți nevoie de răbdare și perseverență pentru a vă readuce relația pe drumul cel bun. Unele tranzite pot cauza probleme inutile. Familia ar putea să nu te susțină și unele probleme ar putea perturba armonia.

Celibatari: Celibatarii ar trebui să fie prudenți în relațiile de prietenie. Nu vă lăsați duși de val cu discuții dulci. Nu divulgați prea multe. Cunoașteți bine o persoană înainte de a o lăsa să intre în cămările inimii voastre. Nativii îndrăgostiți ar putea da peste unele secrete nesănătoase despre partenerii lor. Concentrează-te pe prezentul tău și nu pe trecut.

Horoscop de dragoste Scorpion

Cupluri: Nativii din Scorpion vor trece prin niște răsturnări de situație în relația lor. Unele resentimente din trecut vor ieși la suprafață și vor provoca fricțiuni. Trebuie să uiți toate ranchiunile din trecut și să pornești de la zero dacă vrei să mergi mai departe cu partenerul tău. Lăsați trecutul să fie trecut.

Celibatari: Celibatarii ar putea să reapară după o despărțire. Cu cât treceți mai repede peste trecut, cu atât mai bine pentru persoanele în cauză. Fiți pozitivi și învățați din trecut pentru a vă lumina viitorul. Nativii îndrăgostiți s-ar putea să se răzgândească și să nu mai dorească să meargă mai departe cu partenerul lor. Să fii singur este întotdeauna mai bine decât să fii nefericit împreună.

Horoscop dragoste Săgetător

Cupluri: Nativii Săgetător vor culege roadele eforturilor lor. Bucurați-vă de o relație amiabilă și satisfăcătoare în această săptămână. Trebuie să dați tot ce aveți mai bun pentru a îmbunătăți legătura cu partenerul. Săptămâna aceasta vă veți bucura de roadele muncii voastre. Toate eforturile pe care le depuneți pentru îmbunătățirea bonomiei cu membrii familiei vor fi fructuoase.

Celibatari: Conform horoscopului săptămânal de dragoste, cei singuri vor avea o săptămână bună în care vor întâlni o mulțime de oameni interesanți. Această săptămână va fi plină de distracție și veselie. Nativii îndrăgostiți se vor simți puternic atașați și dedicați unul altuia și vor fi gata să se căsătorească.

Horoscop dragoste Capricorn

Cupluri: Nativii din Capricorn vor avea parte de stabilitate emoțională și siguranță în relațiile lor. Trebuie să lucrați pentru a vă crește libidoul. Lăsați garda jos și permiteți-vă să vă distrați și să vă bucurați. Aceasta va fi o schimbare revigorantă pentru cei apropiați și dragi. O perioadă armonioasă și pașnică este indicată pe plan domestic.

Celibatari: Celibatarii ar putea fi atrași de o persoană mai în vârstă. Nu lăsați vârsta să fie o barieră în relația voastră, dacă altfel aveți o relație bună. Nu vă împiedicați să lăsați relația să crească. Nativii îndrăgostiți se vor simți confortabil în relația lor și ar putea dori doar să mai ia ceva timp înainte de a-și lua un angajament.

Horoscop de dragoste Vărsător

Cupluri: Nativii din Vărsător ar putea avea parte de o oarecare dominație echivalentă cu a fi intimidați de partener. Aceasta ar putea fi o fază temporară, dar nu lăsați să devină un obicei. Această carte poate denota sentimente și emoții negative față de cei apropiați și dragi. Ar putea fi o idee bună să mergeți la niște ședințe de consiliere.

Celibatari: Celibatarii s-ar putea simți singuri și disperați să găsească un partener potrivit. Lucrurile se întâmplă în ritmul lor. Între timp, cunoașteți mai multe persoane și ocupați-vă pozitiv. Nativii îndrăgostiți s-ar putea răzgândi sau ar putea depăși relația. Sfatul este să fii sincer și să acorzi ceva timp relației înainte de a lua decizia finală, potrivit horoscopului săptămânal de dragoste,

Horoscop dragoste Pești

Cupluri: Potrivit horoscopului săptămânal de dragoste, nativii din Pești vor avea o relație împlinită și satisfăcătoare, cu multă distracție și veselie. Veți lega bine legătura mentală și fizică cu partenerul dumneavoastră. Veți împărtăși o legătură specială cu bătrânii din familie. Copiii vor fi o sursă de bucurie, iar dacă vreți să vă măriți familia, acesta este un moment bun pentru ca barza să vă facă o vizită.

Celibatari: Celibatarii vor avea noroc în această săptămână și vor întâlni o mulțime de oameni interesanți și cu aceeași mentalitate. S-ar putea să vă alegeți cu cineva special și să vă îndrăgostiți. Sfatul este să nu vă grăbiți și să nu vă luați niciun angajament. Nativii îndrăgostiți vor fi mulțumiți și vor fi pregătiți să facă următorii pași spre permanență.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te