HOROSCOP 26 IULIE Peștii vor încheia o relație cu un apropiat. Schimbări în viețile Capricornilor

DE Florentina Enache | Actualizat: 25.07.2024 - 13:03
HOROSCOP 26 IULIE Peștii vor încheia o relație cu un apropiat. Schimbări în viețile Capricornilor - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 26 IULIE Peștii vor încheia o relație cu un apropiat. Schimbări în viețile Capricornilor

SHARE

Berbec (20 martie - 19 aprilie)

Nu aveți chef să vă revizuiți sau să vă regândiți deciziile și planurile recente. Cu toate acestea, judecând după configurația planetară actuală, acest lucru nu este doar înțelept, ci și necesar. Provocarea? Motivul nu va fi clar până când nu veți începe să vă puneți întrebări. După aceea, totul va avea sens.

Citește și: HOROSCOP 25 IULIE Luna în Pești anunță o zi dificilă pentru zodii. Taurii se simt desconsiderați

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fiind un Taur practic și un semn de pământ, atunci când îți faci planuri preferi să gândești bine lucrurile, concentrându-te pe progres, pas cu pas. Deși pe termen scurt acest lucru ar putea fi frustrant, în scurt timp îți vei da seama cât de multe ai realizat. Acest lucru, la rândul său, te va încuraja să planifici mai departe.

Citește și: HOROSCOP 24 IULIE Luna în Pești anunță certuri. Taurii, grijă la ce împărtășesc cu cei din jur

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

La sfârșitul săptămânii trecute, fiorosul Marte, planeta acțiunii și a curajului, s-a mutat în Gemeni. Acest lucru a dat startul unui ciclu de discuții, explorare și, după cum descoperiți, dezvoltare personală. În timp ce alții sunt nerăbdători ca tu să transformi aceste planuri în ceva de durată, tu încă îți explorezi opțiunile. Continuă.

Citește și: HOROSCOP 23 IULIE Luna în Vărsător pune Balanțele în centrul atenției. Berbecii, noroc în dragoste

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Cu mult timp în urmă, ți-ai dat seama că anumite chestiuni necesitau atenție. Le-ai spus celor responsabili, dar ei nu au făcut nimic. Acum este urgent. Judecând după legătura delicată dintre Soare și Saturn, practic, dar dur, cei care au încercat să evite problemele vor fi forțați să ia măsuri.

Citește și: HOROSCOP 22 IULIE. Ce zodii trebuie să limiteze cumpărăturile și deciziile importante?

Leu (23 iulie - 22 august)

Ca Leu, nu numai că beneficiezi de influența optimistă a Soarelui, guvernatorul tău, dar ai o capacitate uimitoare de a-ți reveni chiar și din situații foarte dificile. Acesta este exact lucrul cu care vă confruntați acum. În timp ce tu faci față cu bine tulburărilor actuale, anumite persoane se confruntă cu dificultăți. Dă-le o mână de ajutor.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Cu mult timp în urmă ți-ai dat seama că, deși pentru tine este important să ții cont de anumite planuri și decizii, nu tuturor le pasă la fel de mult. De fapt, unii nu sunt interesați câtuși de puțin, lucru care te deranjează. Dar, în mod clar, ei au o perspectivă diferită.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ai un talent în a-i ajuta pe alții să evite chestiuni care s-ar putea transforma în probleme majore. Cu toate acestea, fii conștient că lucrul cu care te confrunți acum este mult mai complex decât îți dai seama - iar ceilalți încearcă să transfere responsabilitatea în direcția ta. Cu cât te retragi mai repede, cu atât mai bine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fiind un Scorpion inteligent, adesea alții vin la tine, atât pentru a discuta planuri existente, cât și pentru a-ți cere părerea despre deciziile pe care le au în vedere. Deși adesea puteți ajuta, cu atât de multe lucruri în schimbare, s-ar putea să fie nevoie să regândiți sfaturile date. Ceea ce înveți ți-ar putea revoluționa gândirea.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Din când în când, vă dați seama că interesul dumneavoastră în creștere pentru anumite chestiuni a însemnat că ați neglijat altele. Acest lucru te va pune să decizi de la ce este timpul să-ți iei adio și, mai mult, ce vrei să rămână o parte din viața ta, acum și în viitor.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ca un Capricorn practic, ai prefera să eviți să faci planuri decât să te angajezi în ceva care este puțin probabil să se potrivească cu starea ta de spirit. Cu toate acestea, nu există un moment mai bun decât acum pentru a face orice schimbare, chiar dacă trebuie să te miști rapid. Trucul? Uitați de detalii. Pur și simplu asigură-te că orice ai organiza este flexibil.

Vărsător (20 ianuarie - 17 februarie)

Ai un instinct puternic de a detecta potențialul anumitor persoane, idei sau planuri și, mai mult decât atât, de multe ori ești capabil să îți transformi gândurile sau ideile în acțiuni, și asta într-un mod aproape magic. Acesta pare să fie cazul acum. Nu fiți timizi în această privință. Împărtășește ceea ce faci cu ceilalți și, ideal, în detaliu.

Pești (18 februarie - 19 martie)

Este timpul să îi explici clar unei anumite persoane că a venit timpul să își asume responsabilitatea pentru acțiunile sale. Alternativa? Ar putea însemna ca persoana respectivă șă-și ia adio definitiv de la tine și de la cei apropiați. Acest lucru este dificil. Dar este vorba despre a vă proteja, deci nu e doar înțelept, ci și necesar.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te