HOROSCOP 25 IULIE Luna în Pești anunță o zi dificilă pentru zodii. Taurii se simt desconsiderați

DE Florentina Enache | 24.07.2024 - 12:57
HOROSCOP 25 IULIE Luna în Pești anunță o zi dificilă pentru zodii. Taurii se simt desconsiderați - Foto: Freepik.com (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 25 IULIE Luna în Pești anunță o zi dificilă pentru zodii. Taurii se simt desconsiderați

SHARE

Alertă lunară: nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Pești.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Aceasta este ziua perfectă pentru a căuta soluții la probleme vechi sau răspunsuri la întrebări, lucru care îți va aduce beneficii. Nu te îndoi de tine astăzi, pentru că este ușor să cedezi sentimentelor de inadecvare. Relaxează-te.

Citește și: HOROSCOP 23 IULIE Luna în Vărsător pune Balanțele în centrul atenției. Berbecii, noroc în dragoste

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Cineva mai în vârstă sau mai experimentat decât tine s-ar putea să te facă să te simți prost, pentru că, prin interacțiunea cu acea persoană, te simți desconsiderat. Acesta este un lucru trecător! Dispare până mâine. Nu-l băga în seamă.

Citește și: HOROSCOP: Soarele a intrat în ambițiosul și orgoliosul Leu. Drama din viețile zodiilor se amplifică

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aceasta nu este o zi bună pentru a cere permisiune sau aprobare de la figuri de autoritate - părinți, șefi, profesori. Dacă o faci, răspunsul lor va fi unul negativ. Așteptați altă zi. De fapt, ferește-te de șefi sau părinți, pentru a-ți face viața mai ușoară astăzi.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Regulile s-ar putea să vă restricționeze într-un fel. Cineva vă va trage la răspundere sau vă va critica pentru că nu urmați modul corect de a face ceva. De asemenea, politica și religia sunt subiecte care ar putea duce la certuri. (Doar pentru astăzi).

Citește și: HOROSCOP săptămâna 22 - 28 iulie: astrele aduc claritate și îndeamnă la decizii îndrăznețe, benefice

Leu (23 iulie-22 august)

S-ar putea să fii dezamăgit de partea ta dintr-o moștenire sau de modul în care ceva este împărțit acum. Vă așteptați la un rezultat diferit. Lăsați-o baltă pentru că aceste lucruri sunt temporare. Relaxați-vă.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, poate pentru că cineva te critică - sau poate pentru că tu îi critici pe ei? Ai putea avea impresia că cei din jur sunt zgârciți. Asta pentru că este ușor să te uiți în jurul tău și să critici aproape totul astăzi. (Este una dintre acele zile).

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

La locul tău de muncă de astăzi sau cu orice sarcină pe care alegi să o faci, s-ar putea să ți se pară că munca este grea. Fii perseverent, pentru că nu poți face nimic altceva decât să-ți schimbi atitudinea, ceea ce, desigur, este mai ușor de spus decât de făcut. Nu uitați: Acest sentiment este doar pentru astăzi.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Copiii ar putea fi o responsabilitate sporită. Sau poate că responsabilitățile sociale, evenimentele sportive sau ceva legat de arte și lumea divertismentului sunt copleșitoare pentru tine. S-ar putea să simțiți că nu sunteți pregătit pentru această sarcină. Acest lucru nu este adevărat - este doar felul în care te simți astăzi.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Aceasta este o zi dificilă pentru tine, deoarece astăzi este greu să fii optimist. Acest lucru se datorează faptului că Luna este aliniată cu severul Saturn, care îi face pe oameni să se simtă timizi și deprimați. Relațiile cu părinții și rudele mai în vârstă s-ar putea să vă descurajeze.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Nu fiți îngrijorați astăzi. Este contraproductiv. Amintește-ți zicala „Îngrijorarea este ca un scaun de balansoar. Îți dă ceva de făcut, dar nu te duce nicăieri”. Cu toate acestea, gândirea negativă predomină astăzi, așa că fii conștient de acest lucru. Mâine va fi o zi mai bună!

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Astăzi s-ar putea să te simți presat de problema banilor. Poate că nu aveți suficienți bani pentru a cumpăra ceea ce vă doriți sau pentru a face ceea ce vă doriți. Așteptați până mâine pentru că veți fi surprins de cât de bine vă veți simți!

Pești (19 februarie - 20 martie)

Astăzi Luna este aliniată cu severul Saturn în semnul tău, ceea ce te va face să te simți descurajat sau deprimat. Dar aceasta este o chestie temporară. Este un scurt nor întunecat la orizontul tău. Până mâine, te vei simți complet diferit! De fapt, mâine este o zi minunată, romantică!

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te